SeaSun parašė:
Progesteronas kyla po ovuliacijos bet ne is kart aukstas buna, nezinau koks gali buti diena po ov bet progesterona tirti reikia 7 diena po ovuliacijos ir tada spres…
Jei prg 48 vadinasi ov įvyko?!
Jei teisingai supratau jus.
SeaSun parašė:
Progesteronas kyla po ovuliacijos bet ne is kart aukstas buna, nezinau koks gali buti diena po ov bet progesterona tirti reikia 7 diena po ovuliacijos ir tada spres…
Irvutė parašė:
Padeda padedapas mane ir foliai neauga ir gleivine buna plona. Per apziuras apie 10-11 cd gleivine visad per plona buna, tai skiria vaistu ir per kelias dienas …
Tai kai foliai neauga, tai ir gleivinė nesiruošia pastojimui. Nes mano draugei darė stimuliaciją. Tai jai gleivinė buvo plona ir nepadėjo. Jai ov vyksta, bet gleivinė plona visada, tai naudojo vaistus gleivinei specialius auginti. Ov vyksta jai, prg geras. O va gleivinė ne. Tai jai stimuliacija nepadėjo... o dar stimuliavo pradžioj, kur dar net suplonino ją...
vavava parašė:
Taip 48 geras prg
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai kai foliai neauga, tai ir gleivinė nesiruošia pastojimui. Nes mano draugei darė stimuliaciją. Tai jai gleivinė buvo plona ir nepadėjo. Jai ov vyksta, bet gleivi…
Nu mano gleivine visad plona taip pat, ir man stimuliacijos padeda gleivnei kiekviena mes skkrtinga ir skirtingai reaguojam i vaistus
Irvutė parašė:
Nu mano gleivine visad plona taip pat, ir man stimuliacijos padeda gleivneikiekviena mes skkrtinga ir skirtingai reaguojam i vaistus
![]()
Tai pas jus foliai neauga. Aš kalbu apie merginas, kai foliai auga ir be stimuliacijų, bet gleivinė plona.
ReiNmo parašė:
Cia normalu toks hcg 1 diena kai nepasirode mm? ciklas 32d
Sveikinu
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai kai foliai neauga, tai ir gleivinė nesiruošia pastojimui. Nes mano draugei darė stimuliaciją. Tai jai gleivinė buvo plona ir nepadėjo. Jai ov vyksta, bet gleivi…
Ar pavyko draugei kažkaip tą gleivinę užauginti?
Man foliai auga, ov vyksta, bet gleivinė plona.
Svajonėbegalinė parašė:
Ar pavyko draugei kažkaip tą gleivinę užauginti?
Man foliai auga, ov vyksta, bet gleivinė plona.
Deja, bet ne nei su vaistais, nei niekaip. Sakė, kad tikriausiai defektas jos. Daugiau ir nebeklausinėjau nieko. Paskui nebuvom susitikusios. O per žinutes nesinori klausinėti.
Bet jei jai nepavyko, nereiškia, kad ir jums nepavyks! Neprisigalvokit tik :)!
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai pas jus foliai neauga. Aš kalbu apie merginas, kai foliai auga ir be stimuliacijų, bet gleivinė plona.
Tai kaip jau rašėte kitoje žinutėje, jeigu draugei nepavyko, nereiškia, jog nepavyks kitai merginai o gal kitas dakatras tiesiog kitus vaistus skirs ar tinkamesnę vaistų kombinaciją.
Ir dar gal ir neteisingai, bet aš stimuliaciją laikau ne tik pačių folių auginimą, bet visų kitų niuansų vykstančių organizme sureguliavimą. T.y., gal daktras paskirs vaistus gleivinei tik auginti, o pačių folių nestimuliuos jei jie auga ir ovuliuoja
Irvutė parašė:
Tai kaip jau rašėte kitoje žinutėje, jeigu draugei nepavyko, nereiškia, jog nepavyks kitai merginaio gal kitas dakatras tiesiog kitus vaistus skirs ar tinkamesn…
Man bandė tik estrogenus skirti, bet tuomet sustabdo folių augimą.Tad tikriausiai reikalinga ir stimuliacija.