Bandele parašė:
Nznau kelintos cd dienos, bet paskutinis zalias testukas teigiamas sakyciau.
Jo bet sukau kita puse ir fotkinau viena matei?🤭 nesuprantu tada kaip as ten..nesuprantu . Fotkinau ale kaip anuos zalius...🤔
Bandele parašė:
Nznau kelintos cd dienos, bet paskutinis zalias testukas teigiamas sakyciau.
Jo bet sukau kita puse ir fotkinau viena matei?🤭 nesuprantu tada kaip as ten..nesuprantu . Fotkinau ale kaip anuos zalius...🤔
Laukianti.. parašė:
Tikrai idomiai🤔 as naudoju femometer appsa, tai nebuna tokiu bajeriu🤔
Bandele parašė:
Tikrai idomiai🤔 as naudoju femometer appsa, tai nebuna tokiu bajeriu🤔
Na kaip as sakau,cia kaip man😂 kazkas vis idomesnio nutinka tai man🤦♀️😂🤞
Kornel parašė:
Ir pas mus ta pati situacija. Pirma pasigavom iskart ir tik trys bandymai buvo. Dabar kazkaip jauciu, kad teks paluket... galvoju is vis gal kokia endometrioze man.…
Tai va kai pagalvoji reikėjo pradėt gal anksčiau planuot 🙄 tai mažiau streso būtų. Bus pamoka trečiam 😅🤭 aš irgi labai linkiu, kad jei ne šis ciklas, tai Kalėdinis užkibtų 🥳 stebuklais negalima nustot tikėt 🤩
Arbūzad parašė:
Tai va kai pagalvoji reikėjo pradėt gal anksčiau planuot 🙄 tai mažiau streso būtų. Bus pamoka trečiam 😅🤭 aš irgi labai linkiu, kad jei ne šis ciklas, tai Kalėdinis …
Tiesa pasakius as dabar ta pati galvoju 😁 sakau ai dar palauksiu, paaugs vaikas, bus lengviau 😀🤦♀️
O man dar iskilo klausimas del O testu. Tarkim jeigu per visa cikla neuzgaudai piko arba bent tokio pacio ryskumo juosteliu, tai ka tai reiskia? Kad nepilnaverte ovuliacija buvo? Ar kad tarkim pikas galejo but nakti, todel ryte jau pablankes testas nelabai suprantu sitoj vietoj...
Kornel parašė:
Tiesa pasakius as dabar ta pati galvoju 😁 sakau ai dar palauksiu, paaugs vaikas, bus lengviau 😀🤦♀️
Abu variantai - nepagavot arba nevyko...
Amarila parašė:
Abu variantai - nepagavot arba nevyko...
Tai vat as ir jauciu, kad nesekmingas bus man sitas ciklas... 🙄 na dar pasitestuosiu keleta dieneliu. Bet kad tie testukai jau zymiai sviesesni darosi nei ciklo pradzioje..
Kornel parašė:
Tai vat as ir jauciu, kad nesekmingas bus man sitas ciklas... 🙄 na dar pasitestuosiu keleta dieneliu. Bet kad tie testukai jau zymiai sviesesni darosi nei ciklo pra…
Man buvo taip, po to vėl išryškėjo. Prisegu. O jau buvau per anksti susinervinus. Dariausi ir 7dpo prg pagal tuos duomenis ir buvo 42 rezultatas, kas yra visai gerai.
Amarila parašė:
Man buvo taip, po to vėl išryškėjo. Prisegu. O jau buvau per anksti susinervinus. Dariausi ir 7dpo prg pagal tuos duomenis ir buvo 42 rezultatas, kas yra visai gera…
Mano praeitas ciklas taip atrode. Pikas buvo ryte pries 7 ryto. Pradejau testuotis nuo 7 CD bet ten blankoji buvo.
O dabartinis ciklas kol kas toks. Pas mane dabar ciklas 25 dienos, tai kaip ir turejo jau but ovuliacija turiu tik vilties, kad man pikas buvo nakti... nes ir praeita cikla po piko greit blankt pradejo juostele