Kornel parašė:
Mano praeitas ciklas taip atrode. Pikas buvo ryte pries 7 ryto. Pradejau testuotis nuo 7 CD bet ten blankoji buvo.
Na tikrai.. o gal vandens daug geriat?
Kornel parašė:
Mano praeitas ciklas taip atrode. Pikas buvo ryte pries 7 ryto. Pradejau testuotis nuo 7 CD bet ten blankoji buvo.
Amarila parašė:
Tai kad nepasakyciau. Pries testuojantis pora valandu negeriu is vis nieko. Gal cia man tas vitex truputi isderino viska nezinosi dabar jau.
Kornel parašė:
as uzzskaityciau jusu pika 10cd manau galejo po keliu valandu jis bus dar ryskesnis
Diadema_M parašė:
as uzzskaityciau jusu pika 10cd manau galejo po keliu valandu jis bus dar ryskesnis
Tikekimes...
Tik keistai sita cikla viskas vyko, taip sast uzraudonavo iskart kazkiek ir staigiai nukrito. Negi taip lh banga gali staigiai subanguot
Ana cikla tai visa diena pries pika testai buvo pakankamai ryskus, o kitos dienos ryte buvo pikas, o paskui vakare pasidariau jau pakritusi banga buvo. O cia toks neaisku. Gal tiesiog nesekmingas ciklas sis...
Amarila parašė:
Man buvo taip, po to vėl išryškėjo. Prisegu. O jau buvau per anksti susinervinus. Dariausi ir 7dpo prg pagal tuos duomenis ir buvo 42 rezultatas, kas yra visai gera…
Kokia čia prgramele?
Viktorinaaa parašė:
Kokia čia prgramele?
Fermometer
Amarila parašė:
Fermometer
Femometer rasos☺️🎈 be r ☺️
Bandele parašė:
Femometer rasos☺️🎈 be r ☺️
Aha bet kainuoja iphonui 🙁
Viktorinaaa parašė:
Aha bet kainuoja iphonui 🙁