Fausta7 parašė:
Kasdiena tuo pat metu daretes?
7cd 12val
8cd 12 val
9cd 11 val ir 15:30
10cd 12 val (šiandien)
Fausta7 parašė:
Kasdiena tuo pat metu daretes?
7cd 12val
8cd 12 val
9cd 11 val ir 15:30
10cd 12 val (šiandien)
Kamilė_3 parašė:
Tikrai ryškus!![]()
Manau po poros valandų dar ryškesnis būtų 🤨bet jau nesužinosiu darbe 🤭 17val dar pasidarysiu
Gikante parašė:
Manau po poros valandų dar ryškesnis būtų 🤨bet jau nesužinosiu darbe 🤭 17val dar pasidarysiu
manau 17h pamatysi dar ryskesni nei 12h vyruka i lova temk vakare :)))
Diadema_M parašė:
jusu progesteronas sako kad ov jusu neivyko. jis tiriamas 21cd arba 7dpo. kitaip sakant 7 dienos iki mm. ir turi but nemaziau 35nmol kad skaitytusi jog ov ivyko pi…
As dariau 18cd. Po ovuliacijos praejo max 5dienos. Tai tipo per zemas?
Kamilė_3 parašė:
Neklaidinkit, 7DPO reiškia septinta diena po ovuliacijos, o ne 7 dienos iki mėnesiniųjuk visų ciklai skirtingo ilgio.
As po ovuliacijos dariau max 5d. O reikejo savaite palaukt? Tada jeigu ovuliacija ivyko tai progesteronas padideja? Sian buvau pas gine sake yea geltonkunis...dabar reikes laukt😔
Kamilė_3 parašė:
Jei mėnesinės buvo sausio 1d, tai jums ovuliacija turėjo vykti maždaug sausio 11-14dienomis. Kad vakar pasidarėt progesteroną ir gavot tokį rezultatą net nežinant a…
Dabar supratau kad prg reikejo daryt veliau? Bet man taip gine pasake daryt pagal mm. Nes po ovuluacijos kuri manau ivyko nuo 14 iki 17 d. Sausio as prg pasidariau 18sausio is kart po ovuliacijos🙈 tai reikejo palaukt zodziu. Bet sian buvau pas gine sake geltonkunis yra dabar reikia tiketis kad kaz kas bus🤗 o kokius tyrimus dar galina atlikt?
ingrida1981 parašė:
Dabar supratau kad prg reikejo daryt veliau? Bet man taip gine pasake daryt pagal mm. Nes po ovuluacijos kuri manau ivyko nuo 14 iki 17 d. Sausio as prg pasidariau…
Tai jei 5dpo gavot tokį skaičių tai super :)) manau kol kas dabar jau laukit, gal būsit laimingoji, kur užkibs stebuklėlis iš pirmo karto
Kamilė_3 parašė:
Tai jei 5dpo gavot tokį skaičių tai super :)) manau kol kas dabar jau laukit, gal būsit laimingoji, kur užkibs stebuklėlis iš pirmo karto![]()
Noriu paklaust, o jei kiek prg turi buti 7dpo, kad itart pastojima gal zinot? Ar neturi itakos, svarbu kiltu?
lina289 parašė:
Noriu paklaust, o jei kiek prg turi buti 7dpo, kad itart pastojima gal zinot? Ar neturi itakos, svarbu kiltu?
7DPO progesteronas parodo ar šį ciklą įvyko ovuliacija. Nėštumo jis nerodo. Jau vėliau kai pastojat tai kiek žinau jis didėti turi, bet pirma reikia pastoti
ingrida1981 parašė:
Dabar supratau kad prg reikejo daryt veliau? Bet man taip gine pasake daryt pagal mm. Nes po ovuluacijos kuri manau ivyko nuo 14 iki 17 d. Sausio as prg pasidariau…
prg pagal viska daromas 7dpo. tai yra po ivykusios ovuliacijos 7 dienu. nes anksciau ar veliau darant gali prg but netikslus. jis pradeda gamintis po ovuliacijos ir 7 diena sakoma pasiekia peak. del to ir tiriama. jei daret anksciau matyt ov ivyko viskas gerai. o juolabiau jei gine mato geltonkuni