Sarasa parašė:
Gruodžio 1 d
Tiketina kad dabar jums vyksta ovuliacija.
Sarasa parašė:
Gruodžio 1 d
Egle122 parašė:
Uoj mėnesines pagal programėlė lapkričio 26 d turi būti , apsirikau parašius kad gruodžio 1d🤧
Egle122 parašė:
Man jau lapkričio 3-4 d buvo išskyros , skaudėjo nugaros apačia , tada lapkričio 5-6 d dariausi ovuliacijos testus jie buvo teigiami , ir tas dienas buvo myliukas, bet myliuka darėme ir lapkričio 3-4 d
Sarasa parašė:
Man jau lapkričio 3-4 d buvo išskyros , skaudėjo nugaros apačia , tada lapkričio 5-6 d dariausi ovuliacijos testus jie buvo teigiami , ir tas dienas buvo myliukas, …
O pagal programėlė ovuliacija turėjo būti lapkričio 7 d.
sveikos, na ir aš trečią mėnesį bandydama pagaut Gandrą už tos kojos pirmąkart žaidžiu su testais. Bandau suprast kaip apie ką ir kodel jie, ir kai jau, regis, suprantu, savo rezultatuos vis tiek atrodo, kad niekas neaišku 🤣 bijau pražioplint, tad pradėjau anksti matuot. Gal kas ilgiau čia jais "buriančios" galit pakomentuot, ar tikėtina, kad mano pikas toks ne iki galo ryškus jau buvo 8cd? (tai ovuliacija +-9-10cd?). ar dar labiau vilties dėt į kitą ciklo pusę? visad maniau, kas mano ov kazkur vidury ciklo, bet tas toks pakilimas ir staigus nublankimas antros juostelės kažaip kitaip lyg sakyt nori. programėlėj čia dar nėr taip gal aišku, bet realiai žiūrint testukus, tai labai ryškus skirtumas tarp 7 ir 8 cd,bei 8 ir 9 cd juostelių. atrodo, kas 9 cd ten išvis nieko nebėr. pasimetus žodžiu 🙈🤣
Antrokė parašė:
sveikos, na ir aš trečią mėnesį bandydama pagaut Gandrą už tos kojos pirmąkart žaidžiu su testais. Bandau suprast kaip apie ką ir kodel jie, ir kai jau, regis, supr…
Normaliai ov vyksta 13-15cd kitom ir vėliau būna žiūrint kokio ilgio ciklas. Testuokitės nuo 10cd iki kol pagausite piką, du kartus dienoje jei išeina per pietus ir vakare kokia 20h. Kai pamatysite abi juosteles ryškias arba antrają juostele dar ryškesnė už pirmąją vadinasi pagavot LH piką, ir po jo ov ivyks per 12-36h. būna ir taip kad ov gali ir neivykti ir ryškių juostelių šį ciklą galit nepamatyti. Pabandykite dar pastebėti iki kokios 16cd ir bus matyt, galit ir dar ilgiau
Antrokė parašė:
sveikos, na ir aš trečią mėnesį bandydama pagaut Gandrą už tos kojos pirmąkart žaidžiu su testais. Bandau suprast kaip apie ką ir kodel jie, ir kai jau, regis, supr…
Priklauso nuo ciklo ilgio pirma. Koks jis yra pas jus. Ziurima tada nuo kelintos cd imtis testu. Ir kaip nare rase gali buti anovuliacinis ciklas. Ov nevykti 😊 mano pvz spali ov buvo 9cd. O sita ,lapkricio menesi mano ov atejo 15 cd. Tai... bet as dariau ne tokias juosteles,man jau reikejo su happy face. Clearblue tu tiksliu 😊
ciklai tai visiškai balaganas.vieną menesį 35d, kitą 28, vėliau vėl kokios 33 ir 29, pastebiu tik tendenciją, jei vieną mėnesį ilgas, sekantis bus trumpesnis ir atvirkščiai,paeiliui taip.
tai klausau jūsų ir žaidžiu toliau. tai šiandien nematyto ryškumo man dar juostelė, bet iki testinės dar yr yr. keista tik,jog pilvo apačią tiesiog plėšo, judėt net nesinori ir vos ne pykina
Antrokė parašė:
ciklai tai visiškai balaganas.vieną menesį 35d, kitą 28, vėliau vėl kokios 33 ir 29, pastebiu tik tendenciją, jei vieną mėnesį ilgas, sekantis bus trumpesnis ir atv…
Manau ryškiau jau nebus,geriau pasitikėti kūno pojūčiais nei testais. Man ir sunkiai sekasi pagauti. Lyg ir tuščia tuščia,o tada staiga vakare yra,o ryte matai blanksta.
Antrokė parašė:
ciklai tai visiškai balaganas.vieną menesį 35d, kitą 28, vėliau vėl kokios 33 ir 29, pastebiu tik tendenciją, jei vieną mėnesį ilgas, sekantis bus trumpesnis ir atv…
Kokius testus ov naudojate? Aš šiuo metu iš gandro lab,bet toks vaizdas kad jie blogi😅