Inva parašė:
O kaip ji kaip gydytoja pasirode jums?😊
Visai nieko, visada sako ką, kaip ir kodėl darys. Pati paklausia ar nori echoskopą padaryti, kad ramiau būtų.
Inva parašė:
O kaip ji kaip gydytoja pasirode jums?😊
Visai nieko, visada sako ką, kaip ir kodėl darys. Pati paklausia ar nori echoskopą padaryti, kad ramiau būtų.
Brigi Tukas parašė:
Aciu uz info, kaip tik siandien skambinsiuosi, nes kitur tik 11 savaitei pirma vizita gaunu🙄
Inva parašė:
Aciu uz info, kaip tik siandien skambinsiuosi, nes kitur tik 11 savaitei pirma vizita gaunu🙄
Nėra už ką, sėkmės jums.
carolyyte parašė:
Ar galima registruotis pas ginekologe cia, jei nesi nescia, o reikia apziuros po nestumo. ar tik nesciasias priziuri?
Jei lankėtės mažylyje ir mokėjot tą 160 Eu tai į tai įtraukta konsultacija po gimdymo po 6-8 sav kai baigiasi pogimdyvinis laikotarpis
Pūkuotukas parašė:
Jei lankėtės mažylyje ir mokėjot tą 160 Eu tai į tai įtraukta konsultacija po gimdymo po 6-8 sav kai baigiasi pogimdyvinis laikotarpis
Nebūtinai, galima ir šiaip su siuntimu iš šeimos gydytojo.
Pūkuotukas parašė:
Supratau, aciu.
Brigi Tukas parašė:
Indrelienę.
Sveiki. Paklausiu jusu, bet is esmes klausimas visoms zinancioms.
Uzsiregistravau 14d, sake Indreliene gyd. Pirmas vizitas, man dabar turetu mazdaug 5 savaite buti tai tuo metu jau turbut turetu sirdele plakancia pamatyti. Zadu is seimos gyd pasiimt siuntima, brt seimos gyd nenoriu dar sakyt priezasties, tad jei siuntime parasys profilaktine apziura, tiks? Ir galvoju po to pirmo apsilankymo jei viskas bus okei, galbut visa nestuma lankytis ten. Tad klausimas ar visa nestuma priziures viena gydytoja ar kaskart pas kita pakliusiu? Ar i ta suma 160 iskaiciuota net nenumatyti echoskopai, ar tarkim jei kazkas papildomo tai reikes susimoket dar kazka? Beje gal atsilieptu is seniau jau pagimdziusiu mamu, ar si gydytoja Indreliene gerai nustatineja termino data? Praeita nestumo kitoje istaigoje labai blogai nustate termina,negera patirtis man buvo. Ciklas nereguliarus, tad nesinoretu 2sav paklaidos...
Pipir.mete parašė:
Uzsiregistravau 14d, sake Indreliene gyd. Pirmas vizitas, man dabar turetu mazdaug…
Esu labai patenkinta sia gydytoja,mano du nestumus priziurejo jau ir dar ilga laika iki ju.Esu labai laiminga atradusi sau artima gydytoja.Ji ir priziuretu visa nestuma.
Del kitos info gal kitos mamytes daugiau zinos
Pipir.mete parašė:
Uzsiregistravau 14d, sake Indreliene gyd. Pirmas vizitas, man dabar turetu mazdaug…
Sveika, siuntimas gerai bus ir kita "tema". Mano šeimos gydytoja mano uošvytė 😅 tai tikrai nenorėjau dar pranešti, pasakiau, kad skauda pilvą, atsirado išskyrų 🥴 pamelavau belenką žodžiu 😅
Pas Indrelienę lankytis nebus būtina, dabar jums tik nustatys nėštumą, pasakys kiek tiksliai savaičių ir ar viskas gerai. Kitaip tariant tiesiog atsakys į siuntimą. O į įskaitą taip anksti netraukia, apie 11-12 sav. vėl registruositės vizitui pas norimą gydytoją ir tada jau susimokėsit, nėštumą prižiūrės viena ir ta pati gydytoja. 160€ įeina absoliučiai viskas, tiek nenumatyti atvėjai. Bent jau man echoskopu žiūri kiekvieną kartą, beveik kiekvieną kartą liepia atnešti šlapimo, esu buvus ir su tiesiog atsiradusiu skausmu, žiūrėjo echoskopu, ėmė ir tepinėlį, niekas papildomai nekainuoja, gydytoja visada sako kreiptis jei tik kas negerai. Aš asmeniškai dabar lankausi pas Kapūstienę, esu be galo patenkinta, nepriekaištinga priežiūra. O dėl termino nustatymo tai man gydytoja Janavičienė pataikė puikiai, pagimdžiau termino dieną, mėnesinės taip pat nebuvo reguliarios 😅