Pacahontas parašė:
Esu labai patenkinta sia gydytoja,mano du nestumus priziurejo jau ir dar ilga laika iki ju.Esu labai laiminga atradusi sau artima gydytoja.Ji ir priziuretu visa nes…
Ačiū už pasidalinimą patirtim 🌼
Gliuka parašė:
Sveika, siuntimas gerai bus ir kita "tema". Mano šeimos gydytoja mano uošvytė 😅 tai tikrai nenorėjau dar pranešti, pasakiau, kad skauda pilvą, atsirado išskyrų 🥴 pa…
O šiaip susimokėjus tarkim pas kazka pakliunu, tai visa neštumą ta pati ir prižiūri?
Beje mamytės kaip su nuotraukytėm? Duoda? Nes per pirmą neštumą neturiu nei 1 normalios 🤦🏼♀️ dabar norėtusi...ir ar įleidžia vyrą kai echoskopą daro?
O mano mama dirbo poliklinikoj toje ir šiaip visa šeima ten prisirašius, tėtis mama brolis dar keli giminaičiai, poliklinika nedidelė privati ir nenoriu, kad nebūtų netyčia prasitarimo ar pvz nueisiu pas gin ir pamatys mane ten giminaiciai ateja,nes vos ne kaskart kazka is pazistamu sutinku 😀, todėl net nenoriu ten eit pas gin, patvirtint neštumui.
Man dar idomu, jei man patiks Indreliene per pirma vizita, ar galesiu kažkaip ją pasirinkti priežiūrai, be kyšių ta prasme.