2023.06.09 10:45 (prieš 3 mėn.)
gremil parašė:
O oficialiai eina tartis per kasa? Nes as pas ginekologe einu kitame mieste, tai nebent man pradeti lankytis pas kazkuri is gydytoju jau dabar ir prasyt, kad gimdym…
O kokia tada prasmė tartis su gydytoju kurio net nepažystat? 😅 Suprantu norą gimdyti pas jau pažystamą gydytoją, ar pas tą kur prižiūri nėštumą, o kokia prasmė šiaip su "kažkuo" susitart, kad kažkas priimtų gimdymą ir dar primokėt nemažai pinigų? 🙈 juk kažkas ir šiaip priims. Nepamirškit ir to fakto, kad tas kažkas su kuo jūs susitarsit gyvena savo įprastą gyvenimą ir jūsų prašymas atvykti priimti gimdymą gali būti kaip pwz jau po naktinės pamainos, ateis visas pavargęs... Kiekvienas aišku su savo patirtimis bet mano galva, tie tarimaisi yra visiškai be reikalo. Galiu jums išvardinti gerus Mažylio gydytojus bet tai čia bus praktiškai visi 😅 Sutkus, Biržietis, Kapūstienė, Janavičienė, Mackevičienė, Indrelienė... aš lankiausi pas Kapustienę, ji tikrai viena geriausių Mažylio gydytojų bet gimdyti vis tiek vykau į Krikščioniškus dėl patogumų. perteklinis rūpestis tie tarimaisi 🙈