Pozityve parašė:
Prl pirmąkart buvo virš 700, paskui netoli 600 o dabar va truputį virš 300...aga bromą dar vartoju
Siaip idomu pasidare, kokia bromo doze vartojat?
Pozityve parašė:
Prl pirmąkart buvo virš 700, paskui netoli 600 o dabar va truputį virš 300...aga bromą dar vartoju
Siaip idomu pasidare, kokia bromo doze vartojat?
Stebuk1elis parašė:
Siaip idomu pasidare, kokia bromo doze vartojat?![]()
Po pusę tabletės kas vakarą
Pozityve parašė:
Po pusę tabletės kas vakarą![]()
Tai gerai isisavino jum, gerai numusa man su puse tabletes numuse nuo 500 iki 400 tik
tai visa dabar geriu, ziuresiu kaip dabar numuse
Stebuk1elis parašė:
Tai gerai isisavino jum, gerai numusaman su puse tabletes numuse nuo 500 iki 400 tik
![]()
Man ketvirtis per 17 dienų nuo 429,3 numušė iki 226,0 šią savaitę eisiu kartoti tth ir prl pažiūrėti kiek pasikeitė per 3 sav
Stebuk1elis parašė:
Tai gerai isisavino jum, gerai numusaman su puse tabletes numuse nuo 500 iki 400 tik
![]()
O per kiek laiko? Gal jums didinti reikia? Nes man reikėjo didinti bet iki pusės nedidinau nes gražiai krito. Jis pas mane šokinėjantis bet mažiau nei 429 niekad nebuvęs kiek tyriau
Delfiukė parašė:
O per kiek laiko? Gal jums didinti reikia? Nes man reikėjo didinti bet iki pusės nedidinau nes gražiai krito. Jis pas mane šokinėjantis bet mažiau nei 429 niekad ne…
Po 2,5 sav dariau tyrimo pakartojima.
Nedarasiau, dabar visa tablete geriu dvi savaites, tai kai darysiu kokius tyrimus tuo paciu ir prl pasidarydiu paziuret ar nukrito iki tu 200
Stebuk1elis parašė:
Po 2,5 sav dariau tyrimo pakartojima.
Nedarasiau, dabar visa tablete geriu dvi savaites, tai kai darysiu kokius tyrimus …
A tada turėtų būti kažkur apie 200 liuks lauksim gerų žinių
Delfiukė parašė:
A tada turėtų būti kažkur apie 200liuks lauksim gerų žinių
![]()
Lauksim lauksim, ov ne uz kalnu, po to jau bus laukimas