LaMona parašė:
Jums reikia eiti pas endokrinologą, kuris su nevaisingumu dirba, o ne šiaip endokrinologą, nes neplanuojančioms pastoti toks, koks jūsų prl, yra geras, o norinčioms…
O ta Zabuliene dirba karoliniskiu poliklinikoj?
LaMona parašė:
Jums reikia eiti pas endokrinologą, kuris su nevaisingumu dirba, o ne šiaip endokrinologą, nes neplanuojančioms pastoti toks, koks jūsų prl, yra geras, o norinčioms…
Bozke parašė:
Taip. Iš savo gydytojo paėmus siuntiną, jei jųs ne Karoliniškių pol, nemokamai būtų
LaMona parašė:
Taip. Iš savo gydytojo paėmus siuntiną, jei jųs ne Karoliniškių pol, nemokamai būtų
Reikes paimt siuntima ir nueit pas ja
Kristinele86 parašė:
Sveikos merginos, po kiek geriat bromokriptina? As po puse tabletes, ar uztenka? Mano prolaktinas buvo 555 ir net 750, dabar 300. Ar didint doze?![]()
Manau nereikia nes pas mane panašiai ir sakė tęsti po pusę toliau
Kristinele86 parašė:
Sveikos merginos, po kiek geriat bromokriptina? As po puse tabletes, ar uztenka? Mano prolaktinas buvo 555 ir net 750, dabar 300. Ar didint doze?![]()
Ne visiems vienodai krinta prl. Reikia tirtis ar numuš
Pozityve parašė:
Taigi parašė kad numušė iki 300 ar aš ne taip supratau?
Aš kai pradėjau gerti, po mėnesio liepė kartoti ir kadangi buvo apie 200 sakė tęst…
Gerai supratot, nusimusiau iki 300. Na gersiu toliau po puse tada, po vel kartosiu tyrima
Pozityve parašė:
Keistašiaip rekomenduojama prl iki 300
![]()
As pti pastojau prolaktinas buvo 350 tad kekvienai individualiai
arijus2006 parašė:
As pti pastojau prolaktinas buvo 350 tad kekvienai individualiai
Aš tik sakau ką gydytojai rekomenduoja o jūsų mažai kuo skiriasi tad viskas ir gerai