Pakilę leukocitai ir krentantis hemoglobinas nėštumo metu

Komentuoti
  1. 2017.03.05 19:28 (prieš 7 mėn.)
    2017.03.05 19:28 (prieš 7 mėn.)

    Sveikos merginos, man 18 savaite padarem kraujo tyrima truputi viskas pasireguliave. Hemoglobinas 119, leukocitai 8,75 norma iki 8. Skaiciau, kad antra trimestra gali pakilti net iki 14. Ar yra kam taip buve? Ka darete? Problema ta, kad turiu amzina gastrita ir negaliu vartoti nei vitaminu mamoms nei gelezies isgeriau keles tabletes ir vel skrandzio skausmai. Norisi verkt. Ka daryti?
    Neziurekite tu rasybos klaidu juk cia ne vieta tam. Dekui

  2. artitoli
    2017.03.05 19:40 (prieš 7 mėn.)
    2017.03.05 19:40 (prieš 7 mėn.)

    Man buvo pakile leukocitai, net iki 17 normalu ir cia nieko nepadarysi na, o hemoglobinas jusu ant ribos, bet dar nieko toks, man rodos iki 110 2am semestre normalu bandykite koreguoti mityba, technofer gelezis turetu maziau dirginti skrandi ir venkite valanda pries ir po pieno, kiausiniu, kavos, zalios arbatos

  3. artitoli
    2017.03.05 19:40 (prieš 7 mėn.)
    2017.03.05 19:40 (prieš 7 mėn.)

    O hemoglobinas krenta dar ir del to, kad kaupiasi skysciai, tiesiog prasiskiedzia kraujas

  4. v.j.k
    2017.03.05 20:21 (prieš 7 mėn.)

    Mažasis brolis 1 m. 3 mėn.
    Mažasis princas 5 m. 6 mėn.
    Susituokę jau 12 m. 2 mėn.
    Kartu jau 17 m. 1 mėn.

    2017.03.05 20:21 (prieš 7 mėn.)

    Sandra S. parašė:
    Sveikos merginos, man 18 savaite padarem kraujo tyrima truputi viskas pasireguliave. Hemoglobinas 119, leukocitai 8,75 norma iki 8. Skaiciau, kad antra trimestra…

    pas Jus viskas normalu. Kraujas idealus, jokių geležies papildų tikrai nereikia. O kad leukocitų padidėjo, tarp kitko, pas Jus labai nežymiai, yra visiškai normalu nėštumo metu.

  5. v.j.k
    2017.03.05 20:23 (prieš 7 mėn.)

    Mažasis brolis 1 m. 3 mėn.
    Mažasis princas 5 m. 6 mėn.
    Susituokę jau 12 m. 2 mėn.
    Kartu jau 17 m. 1 mėn.

    2017.03.05 20:23 (prieš 7 mėn.)

    artitoli parašė:
    Man buvo pakile leukocitai, net iki 17 normalu ir cia nieko nepadarysi na, o hemoglobinas jusu ant ribos, bet dar nieko toks, man rodos iki 110 2am semestre norm…

    Neklaidinkit ir negąsdinkite. Jos hemoglobinas idealus. Antro trimestro metu hgb ribos yra apytiksliai 97-148.

  6. artitoli
    2017.03.05 20:28 (prieš 7 mėn.)
    2017.03.05 20:28 (prieš 7 mėn.)

    v.j.k parašė:
    Neklaidinkit ir negąsdinkite. Jos hemoglobinas idealus. Antro trimestro metu hgb ribos yra apytiksliai 97-148.

    Niekas nieko negasdina pasitikslinau duomenis II semestro metu norma iki 105 g/l - tiksliau jau esant tokiam rodikliui diagnozuojama nesciuju anemija beje, nestuke tik pradejusi II-aji semestra, tad..

  7. 2017.03.05 20:32 (prieš 7 mėn.)
    2017.03.05 20:32 (prieš 7 mėn.)

    Oj aciu labai. Buciau gerusi ta Elevita ar kazka gal taip nebutu. Bet negaliu nieko vartot.... Tas liudniausia

  8. v.j.k
    2017.03.05 20:47 (prieš 7 mėn.)

    Mažasis brolis 1 m. 3 mėn.
    Mažasis princas 5 m. 6 mėn.
    Susituokę jau 12 m. 2 mėn.
    Kartu jau 17 m. 1 mėn.

    2017.03.05 20:47 (prieš 7 mėn.)

    Sandra S. parašė:
    Oj aciu labai. Buciau gerusi ta Elevita ar kazka gal taip nebutu. Bet negaliu nieko vartot.... Tas liudniausia

    Jums ir nereikia nieko papildomai vartoti. Jūsų hemoglobinas idealus. Valgykite grikius, džiovintus abrikosus, datules, granatus, burokėlius, žalios ir raudonos spalvos daržoves ir vaisius, uogas.

  9. auksellis
    2017.03.05 21:29 (prieš 7 mėn.)
    2017.03.05 21:29 (prieš 7 mėn.)

    Del hemoglobino tai valgykit granatas, ir gerkit granatu sultis

  10. 2017.03.06 09:18 (prieš 7 mėn.)

    Benediktas 4 m. 5 mėn.

    2017.03.06 09:18 (prieš 7 mėn.)

    deimančiuxs parašė:
    Del hemoglobino tai valgykit granatas, ir gerkit granatu sultis

    Na "granatas" gal nereikia valgyti, dar dantys isluz, jos gi metalines ;)

Žinutės parašytos:
Naujas komentaras