Nepasimetusi parašė:
Kaip tik siandien instagrame @hiit2bfit idejo mamu nugaros manksta, gal vertetu isbandyti? Ten trenere, dirbanti su nestukemis
Ačiū! Labai įdomus bei naudingas profilis, tikrai išbandysiu
Sarune27 parašė:
Aš savąjį atpratinau nuo rankų, pasikankinom truputį, bet tampyti nebereikia, realiai pakeliu tik į kėdutę įsodint ir užpakalį nuplaut 🙈
Žinokit, bandau.. kai gera nuotaika pas dūkrą, tai gana gerai išeina, bet kai nėra, tai ant rankų nori.. bandau sedėti, bet jai reikia stovėti ar vaikščioti
tai kol kas nelabai išeina..
Mintlovin parašė:
Kilnojau iki paskutinės dienos, nors buvo labai sunku net vaikščioti, viska skaudėjo. Daktarai nuo 11 savaitės neleido kelti, bet nebuvo pasirinkimo. Išnešiojau 38 …
ačiū, kad pasidalinote.. tikiu, kad daug tokių mamyčių..
Agrastėlis parašė:
Aš beveik visą antrą nėštumą kenčiau didelius kirkšnies skausmus. Skaudėdavo net ir gulint ar sėdint. Bandžiau daryti įvairias mankštas (tiesiog youtubėj jų galima …
aš irgi kai darau mankštas, kartais jaučiu dar didesni skausmą, bet kol kas noriu pabandyti daryti pastoviai, kad pažiūrėti ar padeda...
viskas labai individualiai, aš pirma keletą dienų pernešiojau, tai tikiuosi su antru panašiai bus
o sakykite, pilvą maudė jums neštumo metu? galvoju, kad tai irgi nuo nešiojimo..
Sidzita parašė:
Jei neturit nusipirkit miegojimo pagalve ir dirza . Su pirmu, neturejau - verkiau. Su antru - jokiu skausmu. Tikrai ta pagalve stebuklas ir dirzaa gerai. Rekomenduo…
pagalvė išbanžiau, bet jokio pagerėjimo, o vat dirzo ne.. ačiū