indodo parašė:
Aš taip sugalvojau, kad maniškei per mažai šviesos... palangių neturim, ant šildomų grindų bijau laikyt, kažkur aukščiau palei langą padėt irgi neturiu kur.....…
As irgi ne ant palanges laikau, bet atrodo normaliai auga
indodo parašė:
Aš taip sugalvojau, kad maniškei per mažai šviesos... palangių neturim, ant šildomų grindų bijau laikyt, kažkur aukščiau palei langą padėt irgi neturiu kur.....…
As irgi ne ant palanges laikau, bet atrodo normaliai auga
vydovy parašė:
Sveikos, kad galetu buti gelei jeigu ji meta dar neprasidkleidusius ziedus? Viskas susiformavo dar gruodi, keli prasiskleide ir sustojo procesas. Vakar pastebejau, …
sveika, gal dregmes mazai. Mama nusipirko žurnala apie orchidėjas ir va ten rašė kad reikia į dieną po karta apipurkšti pačius ŽIEDUS su vandenuku. Kad gautu pakankamai dregmės aš purkšdavau seniau tik lapus bet dabar jau puršku ir žiedus
errnute parašė:
Sunkiai sunkiai, nustekenta mano orchidėja, išskleidė žiedelį.
wow koks grazus ziedas
Kažkur skaičiau ,kad reikia nukirpt senus stiebus peržydėjusius iki kažkur. Nedrįsau nei karto, o vat pasirodos ant to seno stiebo dar šakelę naują duoda kirpusi esu tik kartą , kaip perdžiūvęs sausai stiebelis buvo . O taip tai ir nekirpsiu . tai manoji pati vyriausia namuose išsišakojusi
ir senais ir naujais
Rutuli parašė:
Kažkur skaičiau ,kad reikia nukirpt senus stiebus peržydėjusius iki kažkur. Nedrįsau nei karto, o vat pasirodos ant to seno stiebo dar šakelę naują duodakirpusi…
As tai visada kerpu kol nezinojau tai nekirpdavau, bet pastebejau, kad nukirpus grazesni ziedai buna, nenusistekene
vydovy parašė:
As tai visada kerpukol nezinojau tai nekirpdavau, bet pastebejau, kad nukirpus grazesni ziedai buna, nenusistekene
![]()
Hmm....o man atrodo vienodi visada aišku nuo pirmų dienų nėra pas ją dideli žiedai , bet kaip visada ir yra
Man gaila kirpt nors į stagariuką panašus, bet naujų stiebelių kartais išdygina , kurie pražysta