Diskusija perkelta iš kitos temos
Moteris kurios laukiasi nuo 39 ++++ virš idomu jūsų pasidalinimai kaip jaučiamės kaip mum nėštukėms
Sveiki man 39 metai laukiuosi trečio mažylio kuris turi pasirodyti 2027 Vasario 2 dieną po daugelio metų aš vėl nėščia maniau kad niekada nesilauksiu tokio amžiaus bet deja pasibeldė trečiasis mažylis labai norėčiau kad prisijunktu mamyčių virš 39 nes gimdysiu 40 metų ✌🏻❤️ kaip jaučiatės ? Kaip jūsų sveikatėlė ? Aš asmeniškai dar esu 16toje savaiteleje ir jaučiuosi sunkiai 🤯 Nezinau kaip mum seksis augti labai didelis nuovargis kamuoja
Aš pirmą vaiką pagimdžiau 39. Nėštumas buvo ganetinai sklandus - iš neigiamų buvo lengva anemija, bet su papildais pavyko atststyti. Išnešiojau pilną terminą+3 dienos. Gimdžiau CP būdu, nes lėtai vėrėsi kaklelis ir vaisius buvo ganetinai didelis (4070 gr ir 57 cm) o aš gan siauro dubens, nedaug svorio priaugau, o kadangi pirmas gimdymas - didesnė traumų rizika.
Shventoji6 parašė:
Sveikos!
Kazkaip paskaiciau apie psichologus... niekas nekviecia nieki seip sau. Patikekit…
Labai teisingas požiūris. Jei mums skauda dantį, einam pas odontologą, jei lūžta ranka, einam pas traumatologą ir tikrai nelaukiam kol savaime gal kažkaip sugis. Savo psichologine sveikata reikia rūpintis net labiau nei fizine. Gaila, kad mūsų to nemokino ir daug kam baisu kalbėti apie tai, kad blogai jaučiasi. Bet laikai keičiasi ir ateina supratimas, kad būtina rūpintis savimi ir ieškoti pagalbos kai jos reikia🌷
Sveikos , 9 savaitės pradžia ir konstatavo mažylio sustojo širdelė😢pasirodė kraujas šokolado spalvos labai nedaug sekmadienį vakare pirmadienį vėl trupučiukas keliavau į ligoninę , siandien padarė skana ir pasake mažiuko širdelė nebeplaka. 😢 Bet nepasiduosim , db labai sunku bet nepasiduosim. Sėkmės merginos. Viskas bus gerai
Sandrukas 33 parašė:
Sveikos , 9 savaitės pradžia ir konstatavo mažylio sustojo širdelė😢pasirodė kraujas šokolado spalvos labai nedaug sekmadienį vakare pirmadienį vėl trupučiukas keli…
Apkabinu. Laikykitės 🙏🏻💚
Sandrukas 33 parašė:
Sveikos , 9 savaitės pradžia ir konstatavo mažylio sustojo širdelė😢pasirodė kraujas šokolado spalvos labai nedaug sekmadienį vakare pirmadienį vėl trupučiukas keli…
Užjaučiu.. ir lauksim vėl su sekminga pradžia ir visa istorija🤗
Sandrukas 33 parašė:
Laikykitės 🤍 🙏 labai Jus užjaučiu. Nepasiduokit ir bandykit toliau 🤗
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai