2021.01.17 20:58 (prieš 1 mėn.)
Ayta parašė:
Visu pirma labai sveikinu ir linkiu tvirto zirniuko🤗❤️jei nesunku pasidalinkit patirtim su ivf, mums greiciausiai siulys ivf, bet tai taip nauja, skaiciausi bendra …
Yra cia tokis tema "viskas apie IVF..." kazkaip oanasiai vadinasi. Ten labai daug labai patyrusiu merginu. Man kadangi IVF buvo Vokietijoje, tai pas mus kazkaip paprasciau viskas vyksta, maziau vaistu skiria, maziau reikalavimu. Bet svarbu gydytojais pasitiketi!
Pries IVF as buvau prisiskaiciusi kaip tai sunku. Galvojau, kad gal ir dirbti negalesiu, kai vaistus reikes leistis ir t.t. Zodziu daug baimiu buvo. O kai pradejau, tai visai viskas paprasta buvo. Salutinio vaistu poveikio kaip ir nejauciau, viskas labai sklandziai vyko ir taip netiketai ir greitai as jau besilaukianti buvau. Zinoma daug nerimo buvo, sunku islaukti buvo po embriono ikelimo iki testo - laikas slinko nepakeliamai letai. Visa laime, darbo buvo. Ir kai pasake, kad teigiamas testas, netikejau. Nezinau kiek kartu perklausiau ar neapsiriko. Cia su pirmaja taip buvo.😊 IVF man tokia jau "naturalia" procedura patapo.