_Green_ parašė:
Dekui merginos uz linkejimus! Treciadieni laukia vizitas pas gydytoja - tikiuosi, kad viskas bus gerai!
Labas rytas, linkiu kad viskas būtų gerai ir būtinai parašyk kaip praėjo!
_Green_ parašė:
Dekui merginos uz linkejimus! Treciadieni laukia vizitas pas gydytoja - tikiuosi, kad viskas bus gerai!
Semporista parašė:
Parasysiu!
Semporista parašė:
Sugrizau. Viskas gerai, taip kaip turi buti. Sirdute plaka stipriai, rankytes, kojytes jau matosi. Mazuliukas 2,4 cm. Oi kaip gera!
(Prasideda kito vizito laukimas...)
_Green_ parašė:
Sugrizau. Viskas gerai, taip kaip turi buti. Sirdute plaka stipriai, rankytes, kojytes jau matosi. Mazuliukas 2,4 cm. Oi kaip gera!
Labai jus sveikinu!!!
Ech, kaip rast vilties, kad ir mus dar toks dziaugsmas aplankys
_Green_ parašė:
Jetau kaip faina, sveikinu💕as irgi neprarandu vilties, kad dar karta patirsiu nestumo dziaugsma🙂
_Green_ parašė:
Kaip gerai! Gera skaityti
_Green_ parašė:
Super naujienos taip ir toliau
Amarila parašė:
Šiaip siūlyčiau sekti su ov testais arba bkt, kada bus 7dpo, o ne tiesiog 21cd. Kitu atveju prg tyrimas rodys beleką. Nebent jūsų ov tikrai visad įvyksta 14cd.……
Aš net nežinau kaip čia dabar viskas bus, nes pas mane savainis vyko 12.09, o 12.29 dar teko abraziją daryti, tai mm atėjo 01.12.
Man labai duria šoną ar vieną, ar kitą per ovuliaciją, tai pažiūrėsiu pasiskaičiuosiu. Dar ir bkt ėmiau matuoti, bet kai pirmąsyk gyvenime, tai nesu tikra ar gerai viską įvertinsiu. Bus matyt ☺️
Vasara77 parašė:
Aš net nežinau kaip čia dabar viskas bus, nes pas mane savainis vyko 12.09, o 12.29 dar teko abraziją daryti, tai mm atėjo 01.12.
Gal ov testą pasidarykit?