Uranas parašė:
Laba! Dziaugiuosi, kad tau viskas, jeigu galima taip sakyti 😉 Pamenu kai pirmaji karta tave del toksikozes i ligonine pagulde. Spalio mazyliu grupeje skaiciau. Ties…
Aš ten paskaitau, bet kažkaip irgi nelabai patiko. Jau pripratau prie to vėmimo, jei taip galima sakyt. Ligoninėje tada stipriai pagelbėjo man, nors pagulėjau tik 4 dienas. Tada vietoje 7-8 kartų vėmimo per dieną, likę buvo vos 1-2, o gerą dieną ir nei karto. Dabar jau pavyksta tvarkytis, tai vemiu kartą per kokią savaitę. Tik, kad kas kokias 3-4 val reikia pavalgyt. Šiaip visumoje jaučiuosi gerai, jei neskaityti nugaros skausmo naktimis. Nuo Joninių atostogauju, nes darbe tokia įtampa buvo, kad nebegalėjau aš tokioj aplinkoj būti. Nuo rugpjūčio 1 d. keliauju į dekretą 😊 Dabar jau laukimas toks malonus-leliukas malasi kaip pašėlęs kone visą dieną su trumpomis pertraukomis, net ir naktį pažadina 🙈 darbinių rūpesčių nelikę, vyras lepina mane kaip kokią poniutę, o ir aš nepersistengiu. Ir tos procedūros, adatos kažkaip pasimiršo.. 😊