eri.ka parašė:
Mes taip pat visus is karto issimokejom. Radom , kas viska padaro uz savo pinigus, tada vertinam ir gaunam visa suma.
Kai darbus atlieka samdyta įmonė, tada taip, vėl kitaip 🙂
eri.ka parašė:
Mes taip pat visus is karto issimokejom. Radom , kas viska padaro uz savo pinigus, tada vertinam ir gaunam visa suma.
eri.ka parašė:
Tai ir rašiau, kad nuo sąlygų banko mano draugė irgi viską pasidarė ir gavo tada kreditą atidėtą. Mano atveju sakė, jei pamatys, kad viskas įrengta ir gal net jau gyvenama, neišmokės mums tos dalies.
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai ir rašiau, kad nuo sąlygų bankomano draugė irgi viską pasidarė ir gavo tada kreditą atidėtą. Mano atveju sakė, jei pamatys, kad viskas įrengta ir gal net ja…
O sakykit kuris bankas Jums taip pasakė? pas mus seb'as
Jugasinka parašė:
Na bet mums nereikejo nieko bankui irodineti. Nei sutarti nesem, nei saskaitu kazkokiu. Pasakem reieks tiek ir tiek, po dvieju menesiu isivertinom ir gavom pinigus.
eri.ka parašė:
Na bet mums nereikejo nieko bankui irodineti. Nei sutarti nesem, nei saskaitu kazkokiu. Pasakem reieks tiek ir tiek, po dvieju menesiu isivertinom ir gavom pinigus.
O su kuriuo banku jūs bendradarbiavote?
Migpor parašė:
Gal kam bus naudinga informacija, susisiekiau su musu seb vadybininke, tai jiems visiskai nesvarbu ar pilnai irengtas vidus ar ne, svarbiausia speti i ta mokejimo l…
Man SEB kitaip sakė ir rašė kad jei pamatys, kad jau baigėm, neišmokės
mūsų SEB
kalbėjau su ta, kuri tuos išmokėjimus ir daro.
Migpor parašė:
O su kuriuo banku jūs bendradarbiavote?![]()
SEB.
O būna taip, kad užtenka 1 vertinimo? T.y. nusiperku, 85%, tada įrengiu 15% nuo sąmatos, pasidarau vertinimą, ir tada vis tiek tik dalį išmoka nuo pinigų įrengimui, ar jau galima tikėtis, kad visus likusius 85% išmokės vienu kartu?
Ir kaip skaičiuoja vertės kilimą? Ar būna nustatyta suma kiek turi įrengtas būt vertas? Ar žiūri pagal įrengimo procentus tiesiog?
Multisė parašė:
O būna taip, kad užtenka 1 vertinimo? T.y. nusiperku, 85%, tada įrengiu 15% nuo sąmatos, pasidarau vertinimą, ir tada vis tiek tik dalį išmoka nuo pinigų įrengimui,…
aš papasakosiu apie save. Mums atidėjo 35 000 Eur įrengimui su sąlyga, kad 10 000 Eur turim išleisti savų ir tada jau mokės tik. Vadinasi, vertė turėjo pakilti mažiausiai 10 000 Eur. Mes savų išleidom apie 12 000 Eur, susidėjom visus įrenginius: šildymas oras vanduo, kanalizacija, gręžinys ir pan. Kvietėm vertintoją, ji mūsų vertę pakėlė beveik iki 19 000 Eur (nepamenu tikslios sumos), tai bankas išmokėjo apie 16 000 Eur, toliau viską darome. Mūsų liko atidėtų dar apie 19 000 Eur. Tai jei pakelsim vertę dar apie 23 000, išmokės likusią dalį. O moka 85 proc nuo sumos vertės pakeltos, o ne atidėtų dalies ir vertintojai būtini, nes pagal juos bankas ir moka.
Kaip būtų, jei patys viską išvis iš savų padarytume, nežinau, nes mums sakė, kad tada bankas neišmokėtų, jei patys pasibaigsim, o va kitai narei sakė, kad išmokėtų vis tiek.