sauluzytee parašė:
4 asmenu seimai kompensuoja beveik 22 000tai net labai verta!
![]()
Ne visai tiksliai 🙂
Šeimai be vaikų - 15%
Su vienu vaiku 20 %
Su dviem vaikais 25 %
Su trim ir daugiau vaikų 30 proc %
Kai būsto paskola siekia iki 87 tūkst
sauluzytee parašė:
4 asmenu seimai kompensuoja beveik 22 000tai net labai verta!
![]()
Ne visai tiksliai 🙂
Šeimai be vaikų - 15%
Su vienu vaiku 20 %
Su dviem vaikais 25 %
Su trim ir daugiau vaikų 30 proc %
Kai būsto paskola siekia iki 87 tūkst
Rolin parašė:
Tai cia gaunasi , kad net pradinio inaso nereik ? Nes bankui uztenka 15 proc
Tai čia pagrinde subsidija ir yra vietoje pradinio įnašo, mūsų bankas paprašė 20 proc, tiek gavom subsidijos
Jugasinka parašė:
Tai čia pagrinde subsidija ir yra vietoje pradinio įnašo, mūsų bankas paprašė 20 proc, tiek gavom subsidijos
Super dalykas !
Rolin parašė:
Tai cia gaunasi , kad net pradinio inaso nereik ? Nes bankui uztenka 15 proc
Tik tie procentai dengiasi tik nuo 87k,kas virsaus reika is saves pradini sumoket na pvz jums priklauso 20% subsidijos,o namo kaina 100000€,tai tuos 20% nuskaiciuos nuo 87k o nuo likusiu 13k turesit is savu susimoket ar tai 15% ar kiek bankas paprašys
Terba parašė:
Is SIP skydu labai greit pasistato, visa nama galima per 3men pasistatyt 😂
Mes iš sip ir statysim deja vien pastatyti neužtenka,o kai leidimą ir subsidiją gauni gruodžio mėn tai tikrai neįmanona per 3 mėn susisukti 😉 vien dokumentų sutvarkymas ir turto vertinimo gavimas užima ~1,5 mėn,o šiuos dalykus pradėti tvarkyti gali tik jau pastačius dėžutę 🤷♀️
Sveiki, gal kas pakomentuos dėl būsto paskolos su valstybės parama. Situacija tokia, kad aš esu paėmusi paskolą, kai buvau vieniša mama turėdama tuo metu 1 vaiką. Šeimai padidėjus žinoma norisi daugiau vietos, nes butas mažokas (2 asmenims pakako) 4 asmenų šeimai. Nežinau iš kur draugas (esame ne susituokę) susigalvojo, bet įsivaizduoja, kad galės paimti paskolą savo vardu dukrą pp savo 'sparnu' priglaudęs, aceit jis ją augina, o ne apskritai visi kartu gyvename. Aš visur viską turiu susitvarkiusi iš savo pusės dukros vardu, visi gydytojai, registruota pas mane bute. Realiai vyras niekur ne figūruoja, nes nėra įtrauktas į šeimos sudėtį, pašalpų ne prašome, tai ir kažkaip kažkur įtraukineti nematau poreikio. Aš logiškai mąstant manau, kad čia toks bandymas sau naudos išsukti labiau mums bėdos pridarys negu naudos. Ir apskritai vargu ar ymanomas, nes manau, kad tikrai būtų galų gale patikrinta ar kartu gyvename ar ne, juolab, kad mano vardu jau yra viena paskola su parama gauta. Gal kas protingai pakomentuos ir padės sustyguoti mintis kaip vyrui į aiškinti, jog čia visiškai ne joks planas.
Blondeee parašė:
Sveiki, gal kas pakomentuos dėl būsto paskolos su valstybės parama. Situacija tokia, kad aš esu paėmusi paskolą, kai buvau vieniša mama turėdama tuo metu 1 vaiką. Š…
Yra kita grupė čia ir facebooke su valstybės parama ten tikrai gausit atsakymus ;)!
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/busto-paskolos-patarimai-imantiems