katarina parašė:
Sveikos, jungiuos ir aš prie jūsų. Mano laukimo istorija jau ilga, niekaip nesulaukėm gandrų, per tuos metus buvo ir kad labai stengėmės ir kad neisstengėm iš viso,…
Vienas užkibo, užkibs ir kitas! Stiprybės ir sveikatos jums!
katarina parašė:
Sveikos, jungiuos ir aš prie jūsų. Mano laukimo istorija jau ilga, niekaip nesulaukėm gandrų, per tuos metus buvo ir kad labai stengėmės ir kad neisstengėm iš viso,…
stasike parašė:
Ačiū ❤️ Labai tikiuosi
Sveikos, merginos!
Siandien isgyvenau didziausia gyvenime fizini skausma.. saremiai.. deja, bet iki galo neiskraujavau. Didziausias kresulys neiskrito, tad kankinuos toliau..
Neiskrito, nes del skausmo leido diclac, kas stabdo saremius.
Bet nebegalejau kentet..
Valymui jau per velu, nes vaisius nusileides gana zemai...
Apie nesivystanti suzinojau sia savaite. Turejo buti jau 10sav
Sustojo pries 10 dienu. Bunant 7+3
Jau susitaikiau, kad iskraujuosiu pati, bet grizau is kliniku namo ir paniskai bijau to pakartotiniu saremiu skausmo... :((
Kaip sau padet?..
katarina parašė:
Ačiū ❤️ Labai tikiuosi
Laikykites, jusu planavimas tikrai ilgas ir sudetingas, as asmeniskai nesuprantu ,kaip moterys nepaluzta sitiek metu bandydamos. Man neuzkibo po persileidimo is pirmo ciklo,jau kiek pergyvenau, o cia...saunuole esat ,kad ir toliau nepaluzit! Kaip ir sake ,uzkibo karta ,uzkibs ir antra ir daug greiciau, nes gimda bus daig vaisingeane dabar pora menesiu. Didziausios jum sekmes ♥️
Sveikos. Ketvirtadienį pradėjau labai nesmarkiai kraujuoti: tik ant popieriaus lieka drumztai. Ligoninėj patvirtino, kad nesivysto, pūslelė tuščia. Išleido namo ir po savaitės sakė pas gydytoją eiti.. turiu persileisti, bet dar vis teplioja taip pat kaip ketvirtadienį. Nugarą ir pilvą kartais pamaudžia bet nesmarkiai.. kiek jums užtruko nuo tepliojimo iki stipraus kraujavimo? Bijau, kad nereiktų šalinti...
Geltona.pieva parašė:
Sveikos. Ketvirtadienį pradėjau labai nesmarkiai kraujuoti: tik ant popieriaus lieka drumztai. Ligoninėj patvirtino, kad nesivysto, pūslelė tuščia. Išleido namo ir …
Sveika man uztruko diena, viena diena tepluot pradejau ,kita jau normaliai kraujuoti, bet taip prakraujavai 21 diena ..... ir tik 21-a diena iskrito tas pagrindinis gemalas,ir tada jau savijauta geret pradejo
Jeigu galeciau atsukti laika atgal, viska atiduociau uz medicinini valyma.
Nepakeliamas skausmas... man jau iskrites pagrindinis kresulys, bet skausmas labai didelis bent du k per diena po kelias valandas..
Aciu dievui sareminio iki alpimo - nebera, bet ir sis beprotiskas...
PinkDream parašė:
Nepakeliamas skausmas... man jau iskrites pagrindinis kresulys, bet skausmas labai…
Užjaučiu, laikykitės. Man nebuvo jokio fizinio skausmo, tik emocinis...
PinkDream parašė:
Nepakeliamas skausmas... man jau iskrites pagrindinis kresulys, bet skausmas labai…
Man ta pati sake gydytojas, kai sprendem ka rinktis. Tad nuosirdziai patare issiurbima. Nora labai jo nenorejau. Ir viskas buvo gerai, be skausmu.
Rolin parašė:
Laikykites, jusu planavimas tikrai ilgas ir sudetingas, as asmeniskai nesuprantu ,kaip moterys nepaluzta sitiek metu bandydamos. Man neuzkibo po persileidimo is pir…
Ačiū labai už gerus žodžius ❤️ Visos turim savo likimą, stengiesi gyventi ir siekti svajonių, kad ir kaip viskas klostos :))