Laputė1 parašė:
man uždegimą chronini rado gimdos biopsijoje, uždegimas vyko pačiam endometriume. Gydėme antibiotikais, prireikė 2 kursų
O tas uždegimas jums kažkaip reiškėsi? Tepliojo, skaudėjo, keistos išskyros ir pan?🙄
Laputė1 parašė:
man uždegimą chronini rado gimdos biopsijoje, uždegimas vyko pačiam endometriume. Gydėme antibiotikais, prireikė 2 kursų
O tas uždegimas jums kažkaip reiškėsi? Tepliojo, skaudėjo, keistos išskyros ir pan?🙄
saulė_vandeny parašė:
absoliučiai nekaip. tiesiog paėmėbiopsiją ir rado jį
Sveikos merginos. Man turetu buti apie 8sav. Antradieni pradejo teplioti. Siandien nuvykus y priemima per echo matesi tik tuscia puslele kuri atitinka 7sav. Valymo dar nedare,israse duphaston ir po savaites pasirodyti,sake buna stebuklu kad leliukas pasirodo veliau. Bet dazniausiai tai buna tiesiog nesivystantis nestumas. Kaip manot tas stebuklas imanomas?🤔🥺
Sveikos busimos ir esamos mamytes !
Tai va, mums nutiko taip kad ivyko persileidimas … pirmas pastojimas , apie 7 savaites.. pas ginekologe turejau eiti pirmą kartą šį pirmadienį. neisivaizduoju kas tai galėjo ivykti… 😢 esu visiškoje neviltyje…
vakar pradejo rusvai teplioti , o veliau pradejo begti jau kaip menesinės, išbėgo toks nemažas lyg kaip krešulys bet ne kraujo krešulys, tai galvoju jog viskas tenais valosi 🤷🏻♀️ šnd tiesiog bega kaip menesines, lyg ir nk neskauda , nesijauciu blogai, tik karts nuo karto dešinėje puse taip silpnai suduria. Kadangi savaitgalis nežinau ar važiuoti i Klinikas, ar tiesiog ramiai ilsėtis ir laukti pirmadienio vizito pas gine..
Kamikam parašė:
Tai va, mums nutiko taip kad ivyko persileidimas … pirmas pastojimas , apie 7 sava…
Jei jaučiatės gerai, nebėga kaip krioklys, neskauda iki isprotejimo, galite laukti pirmadienio. Man bent jau taip sakė, kai nuvažiavau į priėmimą dar tik prasidėjus tepliojimui. Bet pirmadienį jau būtinai nueikit, kad pažiūrėtų, ar pilnai išsivalė.
Užuojauta, bet žinokit geriau dabar nei vėliau. Gamtos atranka egzistuoja, matyt taip reikėjo, nes mažytis nebuvo pasiruošęs gyventi. O ir natūralus issivalymas yra geriau, nei vaistai ar abrazija. Pirma savaite psichologiškai sunkiausia. Su laiku palengvės ir bus geriau. Tikrai ❤️❤️❤️
Kamikam parašė:
Tai va, mums nutiko taip kad ivyko persileidimas … pirmas pastojimas , apie 7 sava…
Vaziuokit,lai apziuri. Jei imanoma isgelbeti,tai pastatys lasalines. Jei ne duos vaistu kad greiciau issivalytu,issivalius iskart vel galesit megint pastot😊 man pradejo kraujuoti antradieni, nevaziavau,nuvaziavau vakar pasitikrinti,bet jau buvo per velu. Nedelskit geriau
dacke parašė:
Sveikos😊 kiek laiko kraujavot kol issivale gimda po nesivystancio nestumo?🤔
Dvi tris dienas daugiau su kresuliais. Po trijų dienų nuėjau pas gine dar kraujuodama ir ji jau konstatavo, kad gimda išsivalė. Paskui dar apie 5 dienas lengvai teplioja. Bet kaip minėjau pagrindiniai audiniai pasišalino per 2-3 dienas. Buvo 6 sav nesivystantis. Didesnis nėštumas matyt valosi ilgiau.
dacke parašė:
Sveikos merginos. Man turetu buti apie 8sav. Antradieni pradejo teplioti. Siandien nuvykus y priemima per echo matesi tik tuscia puslele kuri atitinka 7sav. Valymo …
Stebuklu tikrai buna kad vaisius pasirodo veliau ypac jeigu jusu ciklas nereguliarus ir ovuliacija buvo velesne nevalia nuleisti ranku 💌
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai