Robbie parašė:
Jau yra neryski antra linija. Dar ankstoka, nes tik 9 DPO. Laukiu ir labai labai tikiuosi, kad testas ryskes 😍
Laikyk ir nepaleisk
Robbie parašė:
Jau yra neryski antra linija. Dar ankstoka, nes tik 9 DPO. Laukiu ir labai labai tikiuosi, kad testas ryskes 😍
Laikyk ir nepaleisk
Junigeda parašė:
Man tik tepliojo kelias dienas, o siandien svieziu krauju taip kaip per menesines, maudzia pilva stipriau, net nezinau ar normalu ar ne. Is to streso visko ir neiss…
O jums antibiotiku po visko buvo israse? Ir ar po 10 dienu gydytoja neliepe pasirodyti? Beja, man taip pat po keliu dienu pradejo skaudeti pilva tai as isgeriau nemisil milteliu ir praejo. Kai daktarei pasakiau, kai ejau vizitui po 10 dienu, tai man tik ji pasake, kad gerai padariau, nedaugzodziavo... o jus jei labai pergyvenate galite pasiskambinti daktarei
Katukadu parašė:
Sveikos panelės, man šiandien atliko abrazija, norėjau paklausti kaip greitai atsistatėt?
Turėjau du kartus šią procedūrą 😔 pirmą kartą baisiai skaudėjo, gulėjau ligoninėj kokią savaitę su leidžiamais antibiotikais, kraujavau apie savaitę. Pradėjom gaudyt gandrus po pusmečio ir užkibo.
Antrą kart nei skaudėjo, nei kraujavau ilgai, na max 3 dienas. Ir po pirmų mėnesinių liepė pasirodyt, bet užtat gandrus tik po 4 metų nesisaugojimo tik prisikvietėm 😔 ir dabar po gimdymo pamatė,kad kažkokia plėvė buvo likusi priaugusi 🙈
miglieska parašė:
Turėjau du kartus šią procedūrą 😔 pirmą kartą baisiai skaudėjo, gulėjau ligoninėj kokią savaitę su leidžiamais antibiotikais, kraujavau apie savaitę. Pradėjom gaudy…
O jums rado priezasti persileidimo?
Rinka parašė:
O jums rado priezasti persileidimo?
Atvirai pasakius ne, nelabai ir gilinausi, tiesiog pasakė - natūrali gamtos atranka 🤔 prieš pirmą dukrytę taip buvo ir prieš antrąją 🤔
Rinka parašė:
O jums antibiotiku po visko buvo israse? Ir ar po 10 dienu gydytoja neliepe pasirodyti? Beja, man taip pat po keliu dienu pradejo skaudeti pilva tai as isgeriau nem…
Taip, geriu as, 5dienas gerti. Planuoju pasirodyti po savaites kazkur pas gine, tik kazkaip galvojau lengviau turetu praeiti viskas.
miglieska parašė:
Atvirai pasakius ne, nelabai ir gilinausi, tiesiog pasakė - natūrali gamtos atranka 🤔 prieš pirmą dukrytę taip buvo ir prieš antrąją 🤔
Ir man ta pati sake, tiesiog taip yra ir nieko jie nesiaiskina...
As tik is ligonines... Nuo ryto geriau rabletytes,bet gimda joms nepasidave. Teko chirurginiu budu valyma daryti. 10min.... po narkozes jauciausi labai gerai, dar nekraujuoju,bet sake,kad galiu ir nekraujuoti. Normalu jei gimda valosi iki 2sav.,bet sake kad ne visoms.... sulasino lasine su nuskausminamais ir isvykau namo. Liepe kartu su vyru du men.gerti D vitamina ir folio rugsti. Zirniuka issiunte tyrimams ir atsakymai po dvieju savaiciu. Liepe 2-3 men.saugotis. Dabar jauciuosi gerai. Net emocijos i vietas baigia sustoti.... Nezinau ar del stebuklingos tabletytes,kuria jau ryte pasiule,ar del pozityviu minciu,su kuriomis mane islydejo😍
Musyte24 parašė:
As tik is ligonines... Nuo ryto geriau rabletytes,bet gimda joms nepasidave. Teko chirurginiu budu valyma daryti. 10min.... po narkozes jauciausi labai gerai, dar n…
O kiek jums laiko buvo? Kokie idomus tie daktarai, vieniems liepia saugotis 2-3men, kitiems po pirmu men . jau bandyti..
Junigeda parašė:
O kiek jums laiko buvo? Kokie idomus tie daktarai, vieniems liepia saugotis 2-3men, kitiems po pirmu men . jau bandyti..
Man buvo 6.5sav. Pora savaiciu jau su nesivystanciu pravaiksciojau....