[email protected] parašė:
Aš labai gausiai nekraujavau nei kai persileidimas ivyko tiesiog buvo to kraujo bet ne tikrai ne labai daug, o dabar po savaitės kai pradėjau kraujuoti ir vis nesib…
linkiu kad viskas susitvakytu
[email protected] parašė:
Aš labai gausiai nekraujavau nei kai persileidimas ivyko tiesiog buvo to kraujo bet ne tikrai ne labai daug, o dabar po savaitės kai pradėjau kraujuoti ir vis nesib…
linkiu kad viskas susitvakytu
Sveikos. Ar jums persileidimo metu buvo pakilusi temperatūra? Šiandiena paryčiais pradėjo mausti pilva, vis stiprėjo, tada pradėjo pykinti, pasidarė silpna, išmušė šaltas prakaitas na ir pradėjau kraujuoti. Yra krešuliu, jaučiuosi silpnai, bet manau dė temperatūros (37,5). Nors bendra savijauta geresnė tikrai nei ryte.Vakar po apžiūros gydytoja sakė, kad man arba nesivystantis nėštumas arba negimdinis. Tai dabar bijau truputi ar gali čia būti negimdinis? Kad koks vidinis kraujavimas neprasidėtu..
Barbora1 parašė:
Sveikos. Ar jums persileidimo metu buvo pakilusi temperatūra? Šiandiena paryčiais pradėjo mausti pilva, vis stiprėjo, tada pradėjo pykinti, pasidarė silpna, išmušė …
sveika🌸 temperaturos nebuvo, bet buvo silpna ir irgi tai karsta tai salta buvo... bet as vaziavau i ligonine ir nepasigailejau. vis tiek apziurejo ir isvale likucius kurie jau buvo kaklelyje.
Sveikos, vakar 6 savaiciu ir 5 dienu ryte staiga atsirado gimdos spazmai kokia 1 minute, tik issitiesiau ir sliukstelejo rausvo kraujo kad net kelnaites perslapo, veliau tik pasivalius sviezias kraujas, kuris greit perejo i sviesiai ruda ir liovesi visai, jokiu kresuliuku... Esu paklaikusi is baimes kas cia buvo, gyvenu airijoje, echo tik antradieni, esu po ivf ir naudoju tiek estrogena tiek progesterona... Gal kazkuriai panasiai buvo? Nzn nei ka galvot😭
Nerea parašė:
O kazin buvo sekmes istoriju, kur nestuke kraujavo, tačiau vistiek viskas laimingai baigesi? ...visada kazkaip norisi ir vilties sau suteikti, kai vyksta tokie daly…
O kodidl jus klausete
Nerea parašė:
O kazin buvo sekmes istoriju, kur nestuke kraujavo, tačiau vistiek viskas laimingai baigesi? ...visada kazkaip norisi ir vilties sau suteikti, kai vyksta tokie daly…
Buvo ir labai daug tokiu istorijų
ingius68 parašė:
Ar kam buvo kad testukai labai neriskiejo bet pavyko išnešioti zirniuka?
Ne į testukus žiūrėti reikia, o kraują prisiduoti ir kas antra dieną tikrinti ar auga skaičiukai
Sweet parašė:
Ne į testukus žiūrėti reikia, o kraują prisiduoti ir kas antra dieną tikrinti ar auga skaičiukai
Tik sendien po priims kriaujui pridot