Sveikos, vartoju kt tabletes, užvakar išgėriau paskutinę vis dar nėra mm ar reik pradėt nerimaut?

Laba diena merginos 😉 Jungiuos pas jus nes pačiai į smalsu ar ira kam buve taip kad man vėluoja mėn jau šiandien 3 d pagal taip kekviena mėn reguliarios buvo neveluodavo jos man paskutinį karta 31d turėjau su vyru santykių nesisaugojom pagal vaisingumo diena tai buvo 31d požymiai tokie kaip prieš sirgima ir be galo miego trūkumas neteiskiti labai merginos 😉 Nors ne pirmas nėštumas bet taip gavos kai ne planavom visai nes kai paskutinį karta planavom nesigavo niekas o dabar nesuprantu nieko 🤷♀️🙈
aliona355 parašė:
Sveikos merginosas vis niekaip nesusergu, man skaida krutis, bet kai paspaudziu spinelius tai juos ir skauda :/ Ir taip man daznai pykina, lyg kiltu rugstis ir …
Labuka 😉 O kiek dienų vėluoja m? Man 3d 🙈
Sveikos, norejau paklaust ar gali but, kad uzkibo , per vaisingas dienas turejom nesaugu, kitos mm turejo but tik sio men pabaigoj, bet men pradzioj pakraujavo , bet nebuvo gausios ir truko tik pora dienu, apetitas padidejas labai, paskauscioja pilva apacioj ir tempia sona vienoj pusej , bet skausmas nedidelis, nugara pora kart irgi suskaudo, nuovargis taip pat didelis ,pagal skaiciuokle jei uzkibo , tai gaunasi kazkur 5-6 nestumo savaite.. gali but, kad laukiuosi ar verta darytis NT?
Juoskaite parašė:
Sveikos, norejau paklaust ar gali but, kad uzkibo , per vaisingas dienas turejom nesaugu, kitos mm turejo but tik sio men pabaigoj, bet men pradzioj pakraujavo , b…
Na, jeigu yra įtarimų, kad laukiatės - darykit NT. Forumas tikrai nepasakys ar laukiatės, jei net testo dar nedarėt.
Agrastėlis parašė:
Na, jeigu yra įtarimų, kad laukiatės - darykit NT. Forumas tikrai nepasakys ar laukiatės, jei net testo dar nedarėt.![]()
Man tai skamba keistai, kad dar tik turi prasidėti mėnesines po savaites, o jau 5-6 savaite butų 🤷♀️
striksiuke parašė:
Man tai skamba keistai, kad dar tik turi prasidėti mėnesines po savaites, o jau 5-6 savaite butų 🤷♀️
Aš kaip supratau, ji mano, kad pastojo praeito ciklo metu, po to susirgo, bet vis tiek mano, kad gali būti nėščia. Nors vis tiek nei savaičių skaičius, nei šiaip logiškai niekas nesiriša. Na, bet jei mano, kad gali lauktis, lai perka testą - vis bus ramiau.
striksiuke parašė:
Irgi bandžiau kelis kartus įsigilinti, kas parašyta - mėnesio pradžioje buvo mmm, kitų laukia mėnesio pabaigoje (na, normalus 28 dienų ciklas), bet ciklo viduryje pasijuto 🤰. Jei yra įtarimų, kad mmm buvo netikros, tai NT jau turėtų akį rėžti nuo ryškumo.
Agrastėlis parašė:
Aš kaip supratau, ji mano, kad pastojo praeito ciklo metu, po to susirgo, bet vis tiek mano, kad gali būti nėščia.Nors vis tiek nei savaičių skaičius, nei šiaip…
SauleDanguje parašė:
Irgi bandžiau kelis kartus įsigilinti, kas parašyta - mėnesio pradžioje buvo mmm, kitų laukia mėnesio pabaigoje (na, normalus 28 dienų ciklas), bet ciklo viduryje p…
Va va jau būčiau testa sugadinus