Krafta parašė:
Ar gali būti visiškai nejautri krūtinė? Pmso metu niekad neskaudėdavo. Ta prasme, galiu minkyti, liesti- vienodai. Speneliai irgi blankūs ir nejautrūs. Nepadidėjus.…
Zinoma gali. Nebutinai turi but visi simptomai.
Krafta parašė:
Ar gali būti visiškai nejautri krūtinė? Pmso metu niekad neskaudėdavo. Ta prasme, galiu minkyti, liesti- vienodai. Speneliai irgi blankūs ir nejautrūs. Nepadidėjus.…
Zinoma gali. Nebutinai turi but visi simptomai.
Krafta parašė:
Juk mes visos skirtingos, gali būti, kad krūtinė nėra jautri, kiti požymiai dar pasirodys, pvz. man dabar 12 sav. prie jos prisiliesti neįmanoma
Sveikos visos! Patarkit kas čia gali būti po gimdymo laiko 1 m ir 1 mėn man prasidėjo mėnesinės ir baigėsi jos prieš 8 d... Bet šiandien atsirado tokios tamsios išskyros...bet negausios prieš 2 dienas su savo vyru myliuka darėm be apsaugos, ar tai gali būti nėštumas? Ar mm? Net nežinau 🤷♂️ gal nėra dėl ko čia rūpintis?
melamelaviciute parašė:
Sveikos visos! Patarkit kas čia gali būti po gimdymo laiko 1 m ir 1 mėn man prasidėjo mėnesinės ir baigėsi jos prieš 8 d... Bet šiandien atsirado tokios tamsios išs…
Priklausomai kada buvo myliukas, jei pataiket per ov, tai visko gali buti, kitoms buna ov pateplioja truputi
tesco123 parašė:
O gal kuriai buvo kad menesines dinge ilgai, o NT nerode
Ką reiškia "ilgai"? Jei vėluoja ilgiau nei 10d rekomenduojama apsilankyti pas gydytoją.
linadilyte parašė:
Labas panos,man po mm praejo 7d.,ir labai skauda pilvo apacia,jau kelias dienas gali buti,kad pastojau,po mm turejau lytiniu santykiu.
Jei labai skauda, reikėtų kreiptis į medikus, o ne kelias dienas kęsti neaiškios kilmės skausmą.
Sveikos merginos. Nuo pat menesiniu pabaigos kazkoks keistas jausmas, kad laukiuosi. Sapnai, ne tik mano bet ir draugiu, seimos. Tada per ovuliacija turejau nesaugiu lytiniu santykiu, per pirmaja para isgeriau tablete, na ir po dienos ar dvieju begalo pradejo skaudeti spenelius, skauda net priliesti. Daugiau nei vieno nestumo pozymio nera, tik sitas beprotiskas skausmas. Dabar iki menesiniu like 5-6 dienos, dariausi testa ypac ankstyvaus nestumo nustatymo parode neigiama. Bet kodel taip skauda spenelius? Ar gali del tabletes skaudet? Taip pat dar turiu pakankamai didele krutine ir daznai speneliai trinasi i liemenuko krasta, skaiciau, kad gali ir del to skaudet. Siaip per ovuliacija ir pries pat menesines mano krutine visada jautresne ir dar didesne, bet pati krutine o ne speneliai. Na zodziu, paraminkit arba atsiliepkit kam taip buve, nes labai norisi zinoti P.s praeitos menesines buvo visiskai normalios, tokios kaip visada. Ar cia tiesiog sutapimai visi tie sapnai ir kitos nuojautos ar gali but, kad laukiuosi?