Saulyte11 parašė:
šiandien mes ryškiau pasirodėm 🥺
Sveikinimai 🥰
Ar turėjote implantacinį kraujavimą?😊
Saulyte11 parašė:
šiandien mes ryškiau pasirodėm 🥺
Sveikinimai 🥰
loretadonalda parašė:
Sveikinimai 🥰
Kaip supratau taip nes pora dieneliu vos vos tepliojo ir praėjo
Sveikos, padekit nebežinau ką galvot, daktarai vis šneka jog bus negimdinis nėštumas 😔😣, 2020.11.30 kai padarė hcg rado 67, o 2020.12.01 rado maždaug 210 ar čia tikrai taip blogai? Mėnesinės 13 dienų veluoja testai rodo teigiamus. Ryt vėl važiuoju priduot kraują ir penktadieniui lauksiu atsakymu. Ginekologai nieko nemato, tiktais jog dešinė kiaušidė padidėjus... Mane ta nežinia veda į baisini nerimą... 😣😣😔 Gelbėkit 😔😔😔😣
Saulyte11 parašė:
Sveikos, padekit nebežinau ką galvot, daktarai vis šneka jog bus negimdinis nėštumas 😔😣, 2020.11.30 kai padarė hcg rado 67, o 2020.12.01 rado maždaug 210 ar čia tik…
Nesinervuokit, gal nestumas dar labai mazas todel nieko ir nemato. Man nieko nemate iki 6savaites 🙈
Saulyte11 parašė:
Sveikos, padekit nebežinau ką galvot, daktarai vis šneka jog bus negimdinis nėštumas 😔😣, 2020.11.30 kai padarė hcg rado 67, o 2020.12.01 rado maždaug 210 ar čia tik…
Na.kiek as suprantu padvigubejo hcg. Darykit dar penktadieni , stebekit augima. Sekmes 🤞
Saulyte11 parašė:
Nusiraminkit, laukit, aš pas ginekologę apsilankiau kai vaisiukui buvo 7 sav, tai jos dar net nesimatė, matė tik puslelę, liepė ateiti po 2 sav., tada ir tyrimus visus padarė. Nurimkit, bus kaip bus, tikekit geriausio.
Saulyte11 parašė:
Kaip supratau taip nes pora dieneliu vos vos tepliojo ir praėjo
Gal atmenate po ov kiek laiko buvo praėję?😊
Lapkritukas @ parašė:
Sveikos merginos dažnai lakstau i wc krutines abi pabrinkusios vis pasvajoju gal laukiuosi 🙂
Pasidarykite NT ir bus aisku😀
raimalat. parašė:
Pasidarykite NT ir bus aisku😀
Vis dar laukiu mm kita savaite turi būti nenoriu skubėti🤔