Jola. parašė:
Labaov įvyko 3d anksciau tai zinojau kada tiksliai turi būti mm vėluojant 2d pasidariau testą ir ryškus ryškus hcg 925 PRG 85. Bet simptomų kažkokiu dideliu net…
Man vis dar nėra simptomų
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįJola. parašė:
Labaov įvyko 3d anksciau tai zinojau kada tiksliai turi būti mm vėluojant 2d pasidariau testą ir ryškus ryškus hcg 925 PRG 85. Bet simptomų kažkokiu dideliu net…
Man vis dar nėra simptomų

Sveikos. Po kt nutraukimo praėjo beveik pusę metų. Šis ciklas skausmingas visas, ne tik per mm. Aišku, per ov jausdavau dažnai, bet ne šįkart, dabar vos ne visas skausmingas. Buvo užėję pykinimas, akių aptemimas, silpnumas. Mano ciklas 28-34 dienos. Siandien 29 c.d. nuojauta sake pasidaryti testa, tai 28cd pasidariau ir va ką gavau, kazkas lyg ir matosi. Bet jau abejoju. Papilvės skausmas yra, bet pakenčiamas, lyg tuoj ateis mm atrodo. Bet šiandien kaip niekad nuvykus pavakarieniauti i vieta kur man patinka, supykino, kad net jau ir vyras pastebėjo. Nors testas aiškaus teigiamo dar nerodo. Ar gali taip būti?
Skaistulle parašė:
Sveikos. Po kt nutraukimo praėjo beveik pusę metų. Šis ciklas skausmingas visas, ne tik per mm. Aišku, per ov jausdavau dažnai, bet ne šįkart, dabar vos ne visas sk…
Aš tai nieko nematau
Sveikos, tokia situacija, kad iki mėnesinių dar 2sav, tačiau krutinės skausmai pasireiškė daug anksčiau ir stipriau nei kaip visada. Tada prisidėjo, kad viskas smirda, kartais pykina, pastoviai pykta kaip šuo. Taip pat kiekvieną ryta menki patepliojimai. Praeitą sav buvo labai gausios išskyros. Bet neštumo testas neigiamas. Ką galvot?
Kmmk parašė:
Sveikos, tokia situacija, kad iki mėnesinių dar 2sav, tačiau krutinės skausmai pasireiškė daug anksčiau ir stipriau nei kaip visada. Tada prisidėjo, kad viskas smir…
Na aš manau dar neturėtų būti simptomų. Kada paskutines menesines? Koks ciklas?
Jola. parašė:
Na aš manau dar neturėtų būti simptomų. Kada paskutines menesines? Koks ciklas?
Paskutinis buvo balandžio 16-20, šiandiena 22 ciklo diena
Sveikos merginos,praeitą ketvirtadienį buvau pas ginekologę, nustatė, kad 4 sav nėštumas, hcg pirmadienį buvo 23091 IU/l, pgr 108,rytoj einu pas ginekologę vėl , tik nežinau kaip reaguoti, kažkokių didelių simptomų nėra apart pilvo paskaudenimo karts nuo karto,ar gali ir nebūti didelių simptomų?🤷
Hope23 parašė:
Sveikos merginos,praeitą ketvirtadienį buvau pas ginekologę, nustatė, kad 4 sav nėštumas, hcg pirmadienį buvo 23091 IU/l, pgr 108,rytoj einu pas ginekologę vėl , ti…
Gali nebūti iš vis jokių simptomų 🙂 pasitikėkit kūnų, jeigu būtų kas blogai manau pajustumėt 🙂 as visada taip galvojau ir nesijaudinau 🙂
Dolija parašė:
Gali nebūti iš vis jokių simptomų 🙂 pasitikėkit kūnų, jeigu būtų kas blogai manau pajustumėt 🙂 as visada taip galvojau ir nesijaudinau 🙂
Na taip, Jūs teisi. Kažkaip nežinau ar gerai yra laukti ir sekti tuos simptomus, juk matyt, kaip Jūs sakot gali ir išvis nieko nebūti, o tik bereikalingai nerviniesi. Labai jautrus laikas, bet labai tikiuosi, kad viskas yra ir bus gerai❤️Dėkoju už atsakymą☺️
Hope23 parašė:
Na taip, Jūs teisi. Kažkaip nežinau ar gerai yra laukti ir sekti tuos simptomus, juk matyt, kaip Jūs sakot gali ir išvis nieko nebūti, o tik bereikalingai nervinies…
Tikrai gali nebūti jokių simptomų
man po šiai dienai visai visai nieko, gyvenu įprastą gyvenimą be pasikeitimų
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai