2018.01.02 15:10 (prieš 8 m.)
Moterys, merginos.. daugiau atsipalaidavimo, maziau planavimo, padekit i sali visus testukus, dazniau geiskit vyro, o ne tik tom (ale jusu ispranasautom, pagal testus ) dienom, juk visi klysta, buna juk rodo, o vyksta visai kitu metu.. dazniau mylekites, improvizupkit, atsipalaiduokit, nenorekit kad tai butu op op ir yra, dazniau pasimylekit ilgai ir aistringai, po to, nebekit i dusa praustis, o gulekit apkabinusi vyra, pakalbekit, ar tiesiog megaukites tyla.. tiesiog bukit moterys, kurios veda.savo vyra is proto..
Papasakosiu kaip buvo man: mano pastojimas? isvis buvo netiketas... nes menesio 1d buvo 2mm diena.. apie 3d. Baigiau sirgt, bet jau ir 3 ir 4..d mylejomes.. jau irgi nko neskaiciavau tik i kalendoriu pazymedavau kad ir po keliu dienu,kad ta diena mylejomes. daugiau nieko. Iskart po menesiniu prasidejo labai sausas periodas... labai
..apie kokia 9 ...10 diena prasidejo niezejimas.ir kartais iseinancios isskyros kaip varske.. bet jokios gleivytes tik tie rutuliukai.kaip varskes...slykstu.. ir tikrai tikejau nepastosiu
. Myletis nejo be luvbrikanto... nesusijaudindavau visai... pas mane saustra.... net tada kada mylejimasis ipusejas.. uztekdavo istraukt ..biskeli pasibuciuot ir vel reikedavo kaip pirma karta su lubrikantu per sausra.. ir taip...visa menesi
.
VISA...
Tikrai netikejau kad pastojau..ar kad yra sansu.. o maniskis. Siaip visad juokdavosi.. sakydavo.. nestuke mano
.. ??sakau eik gi tu.. tuoj va kokia28 d mm.30d.. nuo kokios 18d. Pradejau visad valgyt po du vakare bliudelius sriubos... vakare.. 23h
o maniskis vel savo: nescia nescia... nu ir 19 d. Nuejau i parduotuve .. nusipirkau testa.. su mintim tkrj nko nera.. kad ir mylejomes kiekviena beveik diena.. savo malonumui.. bet sitokia pas mane sausra.pasidejau testa 20d ryte pasidaryt. .grizo maniskis is darb. nuejau i wc.. galvoju aj darausi visvien nk nera.. nu ir pamaciau vaiduokliuka.. net issigandau.. nes nesitikejau.. uzrekiau..jis atejo.. paziurejo atsisuko i mane..sako juk sakiau kad nescia?????tada pakartojau 26d. Buvo visai rysku.nu o dabar 14sav laukiam leliuko.. plius jau to menesio pradzioj kai susirgau mm, jau kokios 3d slogavau baisiai. Su 37'6temp. Laimingojo men viduri visai buvau su nulupineta nosim nuo serveteliu.. o temperatura 38. Bet geriau arbatu daug.. sriubu.vaistu nuo gripo ir pasveikau.. todel tkrj netikejau kad pastosiu. (Atsiprasau visas kuriom atrodis ne prie sirdies sis pasakojimas, tiesiog noriu papasakot ir savo istorija.. ir palinket jums maziau planuot, norejau kuo vaizdziau papasakot.gali but gal kam ir slykstu.) Geros dienos???