KarinaBaby parašė:
Labas rytas,smezuoja, bet ryskuma tikrinkit su vienodos firmos testais![]()
Tai cia easy, tik kai pirkau tu naujesniu nebuvo, kur pries tai dariausi, na manau be reikalo 4 testai nevaiduokliauja
KarinaBaby parašė:
Labas rytas,smezuoja, bet ryskuma tikrinkit su vienodos firmos testais![]()
Tai cia easy, tik kai pirkau tu naujesniu nebuvo, kur pries tai dariausi, na manau be reikalo 4 testai nevaiduokliauja
neringa7709 parašė:
Tai cia easy, tik kai pirkau tu naujesniu nebuvo, kur pries tai dariausi, na manau be reikalo 4 testai nevaiduokliauja![]()
Ne ne, as tiesiog sakau, kad jei norit ziuret ryskejima tai su vienodais testais
KarinaBaby parašė:
Ne ne, as tiesiog sakau, kad jei norit ziuret ryskejima tai su vienodais testais![]()
Supratau jus
[email protected] parašė:
Sveikos planukes!!! Nuosirdus sveikinimai toms kas su //. Na va ! Man mm veluoja jau 9d.testai balti,kaikada pamaudzia pilvo apacia ir krutine, retkarciais pikinim…
Sakykit, čia turbūt ne Lietuvoje gydytoja tokias nesamones šneka?🤔
Gabrielg parašė:
Sakykit, čia turbūt ne Lietuvoje gydytoja tokias nesamones šneka?🤔
Taip as Airijoj!
Man tai geriau tos raudoniukes apeina nei be reikalo taip uzsilaiko!!! Bkt visa si laikas 35.9 ,36.2 o sendiena soktelejo nenormalei iki 36.8 ! Isvis sis ciklas gry…
O jums ciklas reguliarus? Prieš mėnesį ar kelis nebuvo to paties vėlavimo?
TylusLaukimas parašė:
O jums ciklas reguliarus? Prieš mėnesį ar kelis nebuvo to paties vėlavimo?![]()
Lapkriti buvo persileidimas.
Man tai geriau tos raudoniukes apeina nei be reikalo taip uzsilaiko!!! Bkt visa si laikas 35.9 ,36.2 o sendiena soktelejo nenormalei iki 36.8 ! Isvis sis ciklas gry…
O ovuliacija normaliai pagavai? Kazkaip irgi ne pirma karta pastebiu, kad tau vis veluoja
Tai parodyk grafika jei jau bkt matuoji