Beezy parašė:
Kokybę suvalgo TD labai, grynai rožinė, pabandysiu gal dar nufotkint
jus tiesiai parodykit, o ne kreivai man geriausia ant palanges fotkint dienos sviesoj 😂
Beezy parašė:
Kokybę suvalgo TD labai, grynai rožinė, pabandysiu gal dar nufotkint
jus tiesiai parodykit, o ne kreivai man geriausia ant palanges fotkint dienos sviesoj 😂
Ms.P parašė:
Man ir 20 diena turejo but menesines, tai siandien pasidariau testuka ir gal per ne pilna minute pradejo rysket antra juostele![]()
Koki testuka dareis?
LeSnaige parašė:
Man tai jau antra diena skaudena. Ir papus uzskausta ir tokie sunkoki, buvo ir temp.bet nukrito,geriau ir vaistus. Galvoju gal salutinis poveikis.
O profilaktiškai skyrė antibiotikų po procedūros?
Lanel parašė:
Kam nors matos be manes![]()
![]()
as nematau,,,
Merginos... kelis mėn buvau pabėgus iš čia.. iki tol easy buvo pats geriausias testas, visų patirtimi. O dabar matau, kad jie keitėsi ir dabar patirtys nekokios. Tai koks dabar tas patikimiausias jau testas?
Kitą sav išvažiuoju į kelionę ir joje arba susirgsiu arba sulauksiu gerų žinių... noriu įsimesti į lagaminą patikimą testuką, kad atėjus tom dienom ir nesulaukus galėčiau pasichekint... esu pasimetus dabar 🤷♀️
Beezy parašė:
Va tik ką taip ir padariau 😂
matosi, bet man vistiek atrodo pilka... 🤷♀️
Mūsų_laukimas parašė:
Merginos... kelis mėn buvau pabėgus iš čia.. iki tol easy buvo pats geriausias testas, visų patirtimi. O dabar matau, kad jie keitėsi ir dabar patirtys nekokios. Ta…
tada jau imkit elektronini