Svajonė123 parašė:
Merginos, kaip manot, ar jau įvyko ovuliacija? Paskutinis dar ryškėja, o rytoj tik vyras grįžta, kažin ar spėsim.Kaip jūs manot?
![]()
Manau ov vyksta siandien
Ar jauciat kazka vaakr ar siandien?
Svajonė123 parašė:
Merginos, kaip manot, ar jau įvyko ovuliacija? Paskutinis dar ryškėja, o rytoj tik vyras grįžta, kažin ar spėsim.Kaip jūs manot?
![]()
Manau ov vyksta siandien
CannaLilly parašė:
Manau ov vyksta siandien![]()
Aš esu 3 mėnesiai po laporoskopijos, todėl tokį maudimą tai vienoj pusei tai kitoj vis jaučiu (šie pojūčiai atsirado po laporoskopijos), išskyros dar vandeningos ir bespalvės, pagal mano senajį ciklą turėtų būti ov tik rytoj, bet dabar jau nebesuprantu savo ciklo.
Va šitas tai bijau, kad mane greit išduos, su uosvis, draugais ir giminem susitikus visad Radleri geriu, o dabar tikrai fnairuos, kai kurie žino, kad planavom. Bet dauguma nežino ir teks kažkaip vartytis, o meluot nemoku
Nona parašė:
Va vaas dabar nebent vaisiaus judesius pajausciau greiciau
![]()
![]()
Pasiskaitykite apie moters ciklą, pastojimą, ovuliacija plačiau. Jūs NT testus darotes visiškai ne į temą. Jums šiuo metu geriausiu atveju ovuliacija, bet tikrai ne nėštumas.
Laukiamazylio parašė:
man mm tik po 2 savaiciu,ir tai skauda jau savaite pilveli ..
Kategoriška parašė:
Va šitas tai bijau, kad mane greit išduos, su uosvis, draugais ir giminem susitikus visad Radleri geriu, o dabar tikrai fnairuos, kai kurie žino, kad planavom. Bet …
o jus daktaras ? jau tiek persileidimu gaila turejau kad tikrai zinau kada man testus darytis, nepykit
Laukiamazylio parašė:
o jus daktaras ? jau tiek persileidimu gaila turejau kad tikrai zinau kada man testus darytis, nepykit![]()
Nu nebent jūsų ciklas kosminio ilgio.
O jums gydytojai patvirtino persileidimus, ar jūs pati sau ? Planuojat 2 mėnesius ir belekiek persileidimų buvo ? Labai nusimanot ir testus vakare darote. Sekmes
Kategoriška parašė:
bet kokiu atveju niekas nzn, tam ir yra fo-ru-mas pasiplepejimam, o ne diagnostikai aciu 😊
Kategoriška parašė:
O jums gydytojai patvirtino persileidimus, ar jūs pati sau ? Planuojat 2 mėnesius …
aciu 😊
Dalila parašė:
Sakykit ar prolaktinas geras 7dpo? Ir ar begerti tyroxina? (Pas endo sio men 26d)
Geri tavo tyrimai. O dareisi ryte juos nevalgiusi, negėrusi?
V.P. parašė:
Geri tavo tyrimai. O dareisi ryte juos nevalgiusi, negėrusi?
Buvau po pusryciu