Svajonė123 parašė:
Sveikos! Kuriomis dienomis reikėjo mylėits, kad pavyktų užkabinti žirniuką?
Bet kuriomis iki 18d 🤷♀️
Svajonė123 parašė:
Sveikos! Kuriomis dienomis reikėjo mylėits, kad pavyktų užkabinti žirniuką?
Bet kuriomis iki 18d 🤷♀️
Kylasaulė parašė:
Ar yra svarbu kokiu paros metu Ov. testas daromas? ir ar reikia kasdien tuo pat metu butinai?![]()
Instrukcijoje raso geriausia apie 14val,bet kai kam ryskiau rodo vakarop,bet jis nera kaip nt,is ryto jo daryti nepataartina
L.A.P.Ė. parašė:
Instrukcijoje raso geriausia apie 14val,bet kai kam ryskiau rodo vakarop,bet jis nera kaip nt,is ryto jo daryti nepataartina
as pirkau is gandrolab, tai be instrukcijos, na tik angliskai kaip daryt, bet laiko neradau bet ir daraus apie pietu laika
Laurra.Ma parašė:
Prisiplanavom jau 😄🙈
Opąąą, nu sveikinu
LifeHappens parašė:
Opąąą, nu sveikinu![]()
Jaučiu, kad tu mane žinai, o aš tave žinau? 😄
Kylasaulė parašė:
as pirkau is gandrolab, tai be instrukcijos, na tik angliskai kaip daryt, bet laiko neradau bet ir daraus apie pietu laika
Šie mano testai irgi iš gandrolab. ;) geriausia juos atlikti po pietu, man po darbo geriausia, todėl toks laikas.
Chalvaa parašė:
Zinokit tie nestumo pozymiai labai individualus, daznas lankstymas i WC dazniausiai buna jau ne pirmame, o antrame trimestre, treciame, kai leliukas auga ir spaudzi…
O as dar net nezinojau, kad laukiausi, o i wc nakti keliaus du kartus deauge sake irgi ne ne, ne nestumas
nes ji irgi pradejo lakstyt tik antram trimestre... o as nuo pastojimo iki dabar kiekviena mieka nakti du kartus keliuosi
hormonai...
Maskyte parašė:
O as dar net nezinojau, kad laukiausi, o i wc nakti keliaus du kartusdeauge sake irgi ne ne, ne nestumas
nes ji irgi pradejo lakstyt tik antram trimestre... …
Mane irgi labai varynejo i wc. Vienas pirmuju pozymiu buvo. Bande mane net gydyti nuo uzdegimo, tai gerai kad nepradejau gerti vaistu, pasidariau testa..