Vaiduse23 parašė:
Na sveikos merginos! Aš čia pirma kart! Ir man atrodo su vaiduokliu..🙈 ši tema man labai sunki, nes planuojam jau gan senai, pastojimu neturėjus.tai dalinuosi ft, m…
As tai nieko nematau😕
Vaiduse23 parašė:
Na sveikos merginos! Aš čia pirma kart! Ir man atrodo su vaiduokliu..🙈 ši tema man labai sunki, nes planuojam jau gan senai, pastojimu neturėjus.tai dalinuosi ft, m…
As tai nieko nematau😕
Lina1234 parašė:
As tai nieko nematau😕
Paskutiniam matau, bet man panašu į išdžiuvimą
Vaiduse23 parašė:
Aš matau neryškią labai antrą juostelę. Po kelių dienų iš ryto pasidarykit vėl ir stebėkit ar ryškėja.
Vaiduse23 parašė:
Kazkas lyg ir smeizuoja, bet siulyciau kartoti arba atlikti kraujo tyrima
Evighet parašė:
Paskutiniam matau, bet man panašu į išdžiuvimą
Va va ir as taip galvoju..bet dariausi du , abu lygiai tokie patys vos vos matyti..na reikia laukt..turiu problemu su mm..daznai veluoja😣
Sweet parašė:
Kiek zinau ardytu testu vertint negalima.. paskutinioj ft matosi vos vos iziurima linija.
Ardyti negalima first response ☺️
Vaiduse23 parašė:
Va va ir as taip galvoju..bet dariausi du , abu lygiai tokie patys vos vos matyti..na reikia laukt..turiu problemu su mm..daznai veluoja😣
Žinot kada ovuliacija buvo?
Evighet parašė:
Žinot kada ovuliacija buvo?
Ne, aplamai paskutinei keli mėn, buvo ranku nuleidimas. Ruošėmes į klinikas, bet keleta negalumu pajutau ir dėl idomumo pasidariau.🙈 tikiuosi pagaliau atėjo tas laikas..