JolitaVai parašė:
Jeigu bus tai parodytu vaiduokliuka 10d , bet buna kad parodo kitoms ir mmm diena tik . Galit pabandyti
As su savo dviem nestumais,dariau kai mmm velavo 4 dienos,tai visiskai ryskus buvo. Su treciu noriu anksciau zinoti 🤣
JolitaVai parašė:
Jeigu bus tai parodytu vaiduokliuka 10d , bet buna kad parodo kitoms ir mmm diena tik . Galit pabandyti
As su savo dviem nestumais,dariau kai mmm velavo 4 dienos,tai visiskai ryskus buvo. Su treciu noriu anksciau zinoti 🤣
busiumama parašė:
Laba diena.
.Pas ginekologę tik kovo 16d. Gal yra suprantančių šituos dalykus ir galit pakomen…
Stipriai truksta vitD 🤷🏽♀️
LinukaK parašė:
Is savo patirties sakau kaip buvo , prieš 2m buvau pastojusi ir lygiai po 7 dienu (po OV) rodė 2ryskius brūkšniukus , iki mmm buvo like savaite . Va tada man šokas buvo kad taip ryškiai rodė
JolitaVai parašė:
Is savo patirties sakau kaip buvo , prieš 2m buvau pastojusi ir lygiai po 7 dienu (po OV) rodė 2ryskius brūkšniukus , iki mmm buvo like savaite . Va tada man šokas …
Man per mm dieną nt buvo visiškai baltas. Ir tik po savaitės buvo ryškus 😁
Svajune1 parašė:
Sveikos, kaip sekasi? Aš vėl su savo ov testais. Nesuprantu, ar gali būti, kad neįvyko?
Tikrai neįvyko dar
Svajune1 parašė:
Sveikos, kaip sekasi? Aš vėl su savo ov testais. Nesuprantu, ar gali būti, kad neįvyko?
Nu blemba dar tokiu " blednu " testa nemacius
ingius68 parašė:
Tikrai neįvyko dar
Antras brūkšniukas kaip ir ryškėjo, bet vakar pradėjo nykti, o šiandien visiškai nėra. 🙄🤔