LinukaK parašė:
O kada seip turedavo ivykti? Ar reguliarios mmm pas jus?
Ne mano ciklas ne regulerus tai įvairi ir ov seip ciklas visada pasizimiedavo ilgu nuo 35 iki 55 dienų, bet šio mien ov atitiko programėlė
LinukaK parašė:
O kada seip turedavo ivykti? Ar reguliarios mmm pas jus?
Ne mano ciklas ne regulerus tai įvairi ir ov seip ciklas visada pasizimiedavo ilgu nuo 35 iki 55 dienų, bet šio mien ov atitiko programėlė
Svajune1 parašė:
Sveikos, kaip sekasi? Aš vėl su savo ov testais. Nesuprantu, ar gali būti, kad neįvyko?
Tai, kad pas jus ten beveik nieko nesimato. Darykite toliau 😉 va imesiu savo ov testai kaip atrodo iki siandien 😉
ingius68 parašė:
Tai jei pradėjote daryti testus tai darykite kasdien iki kol pamatysit ryškų aš sy ciklą sugadinau 35 ov testus bet pagavau zirniuka
O jus pradedavot nuo kada ov testukus naudot?
Rubii parašė:
O jus pradedavot nuo kada ov testukus naudot?
Plius minus 10 dienos
Sveikutes, pagaliau isdristu prisijungti i jusu diskusijas, ir tikiuosi kad jys nieko pries jeigu prisijungsiu laukti su jumis kartu ❤️
mano ciklas nera reguliarys paskutini pusmeti del streso, veluodavo 3-4 sav vis, sausi streso pagaliau nebebuvo, tai tikiuosi kad teigiamos emocijos man padejo prisisaukti stebukliuka
mm paskutines buvo 8d sausio, pagal sena cikla turetu ryt poryt ateiti sekacios mm, o ju labai nelaukiu. Dariausi hau 3 testukus, atrodo kad lyg ir matau vaiduoklius, bet jue tokie blankus kad net kamera neuzfiksuoja
tai gal tiesiog dar ankstoka darytis buvo, ar tokiu testu tiesiog net neuzskaityti is viso? 😔
Kolkas jauciu jautria krutine, speneliai skausmingi labai,kartais silpna ir nuovargis nezmoniskas, ir sachta dega vis... Atrodo ar valgau ar ne vistiek kyla rugstis, tai kemsu istisai visokias nesamones ir negaliu sustot
ai ir dar pilvo apacia maudena vis, jau apie savaite laiko.tai kaip ir viltis yra kad visa tai vyksta ne be reikalo
o kaip manote jus?
Vikitita parašė:
Sveikutes, pagaliau isdristu prisijungti i jusu diskusijas, ir tikiuosi kad jys nieko pries jeigu prisijungsiu laukti su jumis kartu ❤️![]()
mano ci…
Sveika ;) gali pabandyt jautresny koki testa bet kaip sakai neregulerios jos tau tai sunku nusakyt kada darytis , o su ot testais saves nestebi ? As tai pameginau suzinai kada ovulecija yvyksta tada ir uzkibimui procentu daugiau
Vikitita parašė:
Sveikutes, pagaliau isdristu prisijungti i jusu diskusijas, ir tikiuosi kad jys nieko pries jeigu prisijungsiu laukti su jumis kartu ❤️![]()
mano ci…
Laba diena,esant nestumui ir pamacius bent vaiduokli,darantnt testus tas vaiduoklis kasdien turetu vis rysketi,o jei taip nera ir lieka vis toks pats vos matomas tai testo brokas,bet nieks neatmenta galimybes,kad gali implantuotis veliau ir visgi pastosit ir si cikla.
Kisulita parašė:
Sveikos 🙂 Atnešu testą. Numatomos mėnesinės 10-11 d. Testas iš Iki, Clear choice, mėlyna pakuotė. Patikimi jie? Nemėto be reikalo vaiduoklių?
Na tikrai kad teigiamas, grazi rozine spalva, ne pilka. Galima sveikinti 😊
Kisulita parašė:
Sveikos 🙂 Atnešu testą. Numatomos mėnesinės 10-11 d. Testas iš Iki, Clear choice, mėlyna pakuotė. Patikimi jie? Nemėto be reikalo vaiduoklių?
Cia jau nebe vaiduoklis