Razinka parašė:
Turite dideli trukuma ar tik profilaktiskai? Man idomu kas su panasiais skaiciaisir kaip pakito geriant.
Profilaktiskai
Razinka parašė:
Turite dideli trukuma ar tik profilaktiskai? Man idomu kas su panasiais skaiciaisir kaip pakito geriant.
Profilaktiskai
VeronikaZ parašė:
Sveikutės 🙂 nepriklausau šiai grupei, bet gal kam bus naudinga mano patirtis. Su vyru planavom leliuka 2 metus. Visokiom dienom viskas bandyta. Gėriau folio rūgšti …
Kokį konkrečiai gėrėt vit d norėdama pastot? Kokio stiprumo? Aš irgi nepastoju, ir esu garantuota, kad stokoju šio vitamino, profilaktiškai pagersiu 🤔
Razinka parašė:
Geriat profilaktiskai ar turite dideli trukuma?
Profilaktiškai geriu. Eisiu tirtis kitą savaitę tik.
LinukaK parašė:
O mmm jusu reguliarios? Kas kiek dienu buna?
Kai po gimdymo atsirado mm nelabai sekiau kas kiek dienų, bet paskutinius kelis ciklus kai pradėjau planuoti, tai pastebėjau, kad daug maž reguliarios, praeitas ciklas 28, šis būtų buvęs 25-26 dienos 🙂
ievauoga parašė:
Kokį konkrečiai gėrėt vit d norėdama pastot? Kokio stiprumo? Aš irgi nepastoju, ir esu garantuota, kad stokoju šio vitamino, profilaktiškai pagersiu 🤔
Gėriau pati paprasčiausia N 1000 bet manau nieko blogo nepasidarysit jei gersit ir stipresni N4000
Aš būtent šita gėriau. Man labai patiko nes mažos tabletytės. Nėra problemos praryti 🙂
Mergaitee parašė:
Sveika ;) gali pabandyt jautresny koki testa bet kaip sakai neregulerios jos tau tai sunku nusakyt kada darytis , o su ot testais saves nestebi ? As tai pameginau s…
Jeigu si menesi neuzkibs tai tada testuosiu save su ov testais, jau atsargu uzsipirkau sis menuo pirmas mums kai leidomes bandyti, tai tiesiog atsipalaidavom ir megavomes vienas kitu negalvodami ar uzkibs ar ne
kolkas esu nysivylusi rezultatu, bet ziuresiu kaip bus toliau
L.A.P.Ė. parašė:
Laba diena,esant nestumui ir pamacius bent vaiduokli,darantnt testus tas vaiduoklis kasdien turetu vis rysketi,o jei taip nera ir lieka vis toks pats vos matomas ta…
Siandien dariausi vel testa, buvo siek tiek labiau matomas bet vistiek laaabai blankus, iziuret galima tik tam tikru kampu pakreipus... Drauge sako jad jos abu nestumai nuo tokiu prasidejo, ir man dar lb anksti tai gal dar hormono nepakanka.. tikiuosi kad taip ir yra,tikrinsiuos toliau
tarkuotassuris parašė:
Sveika, sveikinu prisijungus![]()
Visi tavo aprašyti simptomai gali būti ir nėštumas ir artėjančios mm. Linkiu, kad …
Aciukas uz priemima na taip,bet man niekada tokiu dalyku pries mm nebuna,apart nuotaiku kaitos ir nuolatinio valgymo, krutine jautri kitaip buna, o pilva mausdavo max 2 d iki mm.tai tikiuosi kad pojuciai neapgauna
VSJo parašė:
Sveiki, kas turite Ureaplasma parvum ir bakterine vaginize? Kaip gydėtės ir kiek laiko? Kada išėjo pastoti?
Turėjau ureaplasma, paskyrė antibiotikų ir man ir vyrui, 7 dienas gėrėm. Kaip ir saugojomes, bet tą patį ciklą pastojau, po 2 metų laukimo ir 2 nesėkmių butent dėl ureaplasma bakterijos