Spurgaaa parašė:
Ikelkit kai isdzius
okis 👌🏽
Spurgaaa parašė:
Ikelkit kai isdzius
okis 👌🏽
Aveikris parašė:
Sveikos, reikia patarimo, prieš savaitę turėjau pūslės uždegima. 😔Gydžiausi vaistais, kur daktarė paskyrė.✌ir jų pasekmė, mm vėluoja, bet pūslė sveika. 🤯🤨😉o šiandie…
Cia jau tikrai ne del vaistu :-). Sveikinu! Jau net elektroninis rodo
Aveikris parašė:
Sveikos, reikia patarimo, prieš savaitę turėjau pūslės uždegima. 😔Gydžiausi vaistais, kur daktarė paskyrė.✌ir jų pasekmė, mm vėluoja, bet pūslė sveika. 🤯🤨😉o šiandie…
Sveikinimai!!!🤗🌹
Aveikris parašė:
Taickad ne del vaistu, testai teigiami jus laukiates mm nebeateis 😊
Sveikos, pas mane jau 4aav+3 testuojames jau 7 dienas, esam ryskus, vakar dare vaginalini echo del pilvo skausmo (ne maudenimo, bet skausmo), nuo vasario 14 dienos yra mano numatomu mm dienos, galbūt todel skausmas ir pasireiskia, bet vaisiaus dar nesimato nwi gimdoj nei kazkur kitur, tiesa labai pergyvenu del tu skausmu, siaip gimda pasiruosusi nestumui, gleivine storom sienelem, patingimda padidejusi, sekantis vizotas patikrinimui vasario 25 diena
Dija A. parašė:
Sveikos, pas mane jau 4aav+3 testuojames jau 7 dienas, esam ryskus, vakar dare vaginalini echo del pilvo skausmo (ne maudenimo, bet skausmo), nuo vasario 14 dienos …
Nu lb anksti kazka butu pamatyti. Be 6-7 sav ner ko eit.
Spurgaaa parašė:
Nu lb anksti kazka butu pamatyti. Be 6-7 sav ner ko eit.
Realiai tai taip, bet zinot menesiniu gan stiprus skausmas kai isgasdino, iskart prisigalvojau, kad pastojimas yra ne vietoje, nes pagal kaikuriuos ginekologus normalu yra maudenimas, bet skausmas nera normalu, labai issigandau, nes toks dalykas gyvybiskai gresmingas butu buves man paciai, daug skaitinejau, kad kitoms moterims 4 savatei pamato zirniuka, pamaniau, gal ir as busiu viena iš jų, norejau pasitikrint nes neradau ramybes, o tai irgi nera gerai
Aveikris parašė:
Elektroninis testas rodo 2-3 sav. Tai jums jau nestumas 5-oji savaite. Manau kai apturejote pusles uzdegima jau jus lauketes. 😉