Mickey parašė:
Nieko nemaisau. Viena nare dare nt, jis buvo neigiamas, o poto sake, kad eis daryt prg, kad paaisketu, kas nesisiejo. Todel ir paklausiau, nes viska zinau ;)
Merginos, padėkit! Aš nieko nesuprantu 😉
Mickey parašė:
Nieko nemaisau. Viena nare dare nt, jis buvo neigiamas, o poto sake, kad eis daryt prg, kad paaisketu, kas nesisiejo. Todel ir paklausiau, nes viska zinau ;)
diana80 parašė:
Sveika.nu sendiena jau ryte jokio skausmo nebera sone kaip nebuta.o vakar vakare tai taip skaudejo kaip niekada.kas liece iskiras as nelabai galiu ka pasakyti nes p…
Ir tiesa BKT matavimui turi būti ir specialus termometras su 2 skaičiais po kablelio 😉
Ramunele1213 parašė:
jo turbut ir man bus taip, bet kazkaip va gal pasiseks si kart tai butu kaip tik kovo menesi
![]()
![]()
Tik va nzn man atrodo , kad velai myliuka padare tik 2…
Nu man po pesileidimo pirma karta toks keistas tepimas viduri ciklo buvo. Paskutines 2 dienos buvo gausios gleives kaip priklauso , ir dingo tai vakar pradejau gerti Prg. Kazkaip vilciu nededu. Bet su pirmu uzkibo sugerus 3men. Kursa tai tikiuosi bent jau pan. Kazkas pavyks
Mažylė1 parašė:
Nu tai arba sekit tema arba nesigilinkit
Ramunele1213 parašė:
Beje vat toks idomus klausimas. Ar jums buvo toks jausmas, kad vat zinot, jog lelius turi gimt butent tam tikra menesi? man nuojauta kuzdejo , kad nu tik kova, vas…
Pirmojo laukiantis, vis grožėjausi kaštonų ziedais. Nezinau kodel, tiesiog taip grazu buvo ir vis galvojau, koks gražus metas būtų gimti jiems žydint. Niekada jais nesigrozejau, kaip tais metais. Taiva išdykėlis gegužės gale gimė dar jiems zydint. 34savaičių.
Mažosios laukiantis sakiau visiems, kad terminas per jonines. Nors terminas buvo 20, o ir pati netikejau, kad butent per jas ir gims bet matyt uzburiau 🤭
Mickey parašė:
Nu tai arba sekit tema arba nesigilinkit
Seku temą, visada viską skaitau ir seku🙂 padėkit man, prašau, suprasti ką turit omeny? 🙂🙂 Aš suprantu, kad reikia daryti prg tyrimą, kai NT teigiamas, kad sužinoti ar jis ne per mažas, galbūt reikia vartoti papildomai, taip pat reikia laukiantis stebėti ir sekti kylimą ir prg ir hcg. Tačiau sakot, kad nėra tikslo daryti prg tyrimo, kad pažiūrėti ar ivyko ovuliacija, ar ji buvo pilnavertė 7dpo?
Diadema_M parašė:
o pas tave termometras su vienu skaiciu? jei gali kita cikla keisk i ta kur du skaicius rodo, tas 0.01 pokytis irgi duoda savo. matau is asmenines patirties kai pak…
Ne mano termometras paprastas po kablelio su vienu skaiciumi.nu kitam ciklui reiks nusipirkti kita tada ir pabandyti.as ir galvoju bkt nieko nerodo o vat pojucei kiti ir tas skausmas toks stiprus sone ir ov testai labai ryskus kaip niekada🤷♀️Ir suprask kas ce vyksta
Mickey parašė:
Nu tikrai, gerai, kad iskart po mm nepradedam testu daryt 😂😂😂
nu tas nt tiesiog is durnumo o maza ka prg vistiek uzsiregintas daryt siandien nes 7dpo. noriu ivertint kaip kas nes praeita men ir dariau. tai va jau krauja nusileidau lauksim ats
Diadema_M parašė:
nu tas nt tiesiog is durnumo o maza kaprg vistiek uzsiregintas daryt siandien nes 7dpo. noriu ivertint kaip kas nes praeita men ir dariau. tai va jau krauja nusi…
Gal jūs man paaiškinsit kodėl Mickey sako, kad neverta 7dpo daryti prg tyrimo?
Mažylė1 parašė:
Gal jūs man paaiškinsit kodėl Mickey sako, kad neverta 7dpo daryti prg tyrimo?
manau kad ji ne taip issireiske prg as darau nes noriu pamatyt ar ov ivyko ir ar pilnaverte
o dar ryte pagadinau testa nu siaip is kvailumo maza ka:)) tai ji matyt ir klause kam darai prg jei testas neigiamas