Diadema_M parašė:
man jau nuojauta sako kad nebus, nebent ten is kitos antejos suvedines duomenis kas.:/
Aš kai dariausi vasarį tyrimą tai gavau labai vėlai, apie 21-22h
Diadema_M parašė:
man jau nuojauta sako kad nebus, nebent ten is kitos antejos suvedines duomenis kas.:/
Aš kai dariausi vasarį tyrimą tai gavau labai vėlai, apie 21-22h
Dejma parašė:
Tampo nervus nerealiai 😬
tampo belekaip. bet ko gero jei iki 5 dirba.tai panasu kad nebus sms siandien.
Diadema_M parašė:
Ne žinok, gausi;)
Mano mieste dirba iki 17val. Sakė tą dieną bus. Kai negavau iki 18val jau pikta buvau. Bet palei 21val atsiuntė.. Net giniui jau pasukt negalėjau 😠 o man reikėjo nes neaiški situacija tada buvo. O dar penktadienis...
Sveikos tikiuosi kazkas labiau nusimano apie ov testus nei as... nesenai pradejau jais naudotis... taigi praita karta pagavau ov 2 ryskios juostos nuvo. Liepos 27-28d kazkur buvo teigiamas (pamirsau pasizymeti)okay mm nera iki pat dabar testai aiskiai dabar neigiami... paskutines mm Liepos 10d buvo. Taigi tie ov testai siandien sumasciau pasidaryt pridesiu ft Ciklo ilguma ir ov testus.aisku jie nera teigiami,bet gal vel arteja ov be mm man 🙄🤔 tai visai pasiklidau ov sakikim antra karta bus ,o mm nera....

vestaariyana parašė:
Sveikos tikiuosi kazkas labiau nusimano apie ov testus nei as... nesenai pradejau jais naudotis... taigi praita karta pagavau ov 2 ryskios juostos nuvo. Liepos 27-2…
kols jusu ciklo ilgis?
Diadema_M parašė:
Bus bus jie ir 21val atsiunčia sms😁
Diadema_M parašė:
kols jusu ciklo ilgis?![]()
Daugiau nei metai laiko sutrikes ciklas dabar 55cd kai nera mm
vestaariyana parašė:
Sveikos tikiuosi kazkas labiau nusimano apie ov testus nei as... nesenai pradejau jais naudotis... taigi praita karta pagavau ov 2 ryskios juostos nuvo. Liepos 27-2…
Na cia neigiami OT, per visa cikla kazkiek lh buna organizme, todel smezuoja pirma blanki juostele
vestaariyana parašė:
Daugiau nei metai laiko sutrikes ciklas dabar 55cd kai nera mm
O nieko nevartojat, kad susireguliuoti cikla?
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai