Amarila parašė:
Geriu taip:
Ryte geležis su vitaminu C šnypščiu, tada pusryčiai, tada pregnacare ir nakvišos, …
O, priminėte man, Inofolic naudojau prieš pastojant dukra, mano tuometinė ginė labai tikėjo jų veiksmingumu.
Amarila parašė:
Geriu taip:
Ryte geležis su vitaminu C šnypščiu, tada pusryčiai, tada pregnacare ir nakvišos, …
O, priminėte man, Inofolic naudojau prieš pastojant dukra, mano tuometinė ginė labai tikėjo jų veiksmingumu.
Denna parašė:
Tik įdomu ar ne per daug folio? Nes pregnacare jo irgi kiek reikia turi.
Krasula parašė:
Ačiū labai.
Linkiu jums atsipalaiduoti, neskaičiuoti labai ov. Dienų, negalvoti apie pastojimo…
🤗 geriu foli nuo birzelio.
Pacios ov labai nesekiau. Aisku, ties ciklo viduriu stengiausi stebeti jausmus, kad pataikyti. Bet jei jau nepavyks dabar, teks pirkti ov testukus. Bet nezinau del ju. Ar jie atnes ramybe ar kaip tik sumaisti... 🤭
Amarila parašė:
Tik įdomu ar ne per daug folio? Nes pregnacare jo irgi kiek reikia turi.
Aš, jei gerai pamenu, gėriau tik inofolic. Labai nevienareikšmiai tie tyrimai, nes va TD rašo, kad perdozuoti sintetinės folio rūgšties negerai, o mano draugė, kuri laukiasi dabar, kažkur skaitė, kad nekenkia didesnė dozė. Aš 29d eisiu pas ginę, pasiklausiu dėl papildų, noriu kraują pasidaryti detalesnį, pasižiūrėti, gal ko dar trūksta
Pukotuke parašė:
Aha, durna galva, sumaisiau![]()
![]()
Dabar net paziurejau, t4 17 o t3 4.4
tai manau viskas gerai su jusu skydliauke, ir nekeisciau dozes. nes viskas optimalu..
charlee23 parašė:
tai manau viskas gerai su jusu skydliauke, ir nekeisciau dozes.nes viskas optimalu..
Aciu, nuraminot.
Gikante parašė:
Aš spalio 3d nelaukiu ☺️bet irgi keistas ciklas su patepliojimais iki 12cd,tai nelabai ir tikiuosi ko 🤷♀️☺️
Neee nesekiau, o ir myliuku lb nedaug vos 2 aplink ov🤔 nes tepliojo kazkaip neiprastai tai kazkaip nesinorejo labai
Boone parašė:
MM 25 Diena, vakar jau teigiama parode![]()
10 DPO ir 3 dienos po implantacijos![]()
Sveikinu. O kokių požymių jaučiat? As bijau daryt kad ne nusivilti vel. Kiek laiko planavot?
Lelius2020 parašė:
Va va jūsų žodžiai teisingi... gal bandyti dar karta pas ta 3 daktare registruotis.. 😭
Tikrai bandykit. Bent jau pagrindinius moteriskus hormonus pasidarykit privaciai. Sekmes jums!
panele2020 parašė:
O gal yra kas nelaukia mm spalio ~2d? 😊
Aš nelaukiu rugsėjo 30 d. Ar spalio 1 d. 😁