charlee23 parašė:
kaip jum sekasi su vyrais del tu beibiu gamybos?
ar jie noriai tame dalyvauja, ar nieko nesnekat ta tema su jais?
Aij nzn su tuo vyru neina suprasti, karts pasako su viena paaugle nesusitvarkom kam bereikia dar🙄Jis jau priprates, kai esam jau laisva koja, nes dukra 13metų,tai ka norim tą darom, kiek norim miegam ir t.t Bet aš žinau, kad aš griaužiu save labai, kad nepabandžiau ir nesistengiau dar tūrėti, juk kiek dar 5 metai ir vieni liekam, dukrai studijos viskas. Ir kiek gyvensim tik sau, namai dydeli, o mes dviese😒O per pastaruosius metus draugės, pusseserės visos laukiasi, turi leliukus, tai toks baltas pavydas, nes norisi vėl viską tą patirti kitokiu protu (nes dukros susilaukiau 20m.) o dabar 33 metai, vistiek į viską kitaip žiūrisi. Nenoriu praleisti šanso kol dar traukinys nenuvažiavo visai ir paskui palikti su graužatimi. Nes iš klienčių, pažystamų vyresnių ką girdžiu viena, kas turi po viena "pati dydžiausia klaida, kad turim tik vieną" tai norisi, kad ir man nereiktų taip sakyti.
Dar pasakau vyrui, žinom ką reiškia tūrėti vienturtę, bet kaip būtų faina jei dabat pametinukų susilauktume, dar ir mes jauni, bet patirtume džiaugsmus/vargus ką reiškia tūrėti pametinukus, gyvenimas vienas jukir norisi visko patirti...bet jį nežavi ta mintis 🙄