Baby2020 parašė:
Sveikos, planiukes![]()
12-76 val ivyks O, nuo teigiamo testo pamatot teigiama, ir pradedat dirbti nuo to vakaro 3dienas😊
Baby2020 parašė:
Sveikos, planiukes![]()
12-76 val ivyks O, nuo teigiamo testo pamatot teigiama, ir pradedat dirbti nuo to vakaro 3dienas😊
charlee23 parašė:
nu va taminti tai sutinku, bet va vistiek nervuoja kad visa iniciatyva tenka rodyti man.. nesuprantu kodel kiti vyrai blyn kai kralikai lipa belekada, tada nei pasa…
gal tiesiog toks zmogaus temperamentas tenka moteriai gudraut
Bet juk ko nepadarysi del zirniuko ?
..Serena.. parašė:
12-76 val ivyks O, nuo teigiamo testopamatot teigiama, ir pradedat dirbti nuo to vakaro 3dienas😊
na, taip ir darom, tik vat idomu paskui tas "DPO" kaip skaiciuot
bet nieko, +/- zinau, tik buvo idomu pasmalsaut, kaip kitos taip zino
Baby2020 parašė:
gal tiesiog toks zmogaus temperamentastenka moteriai gudraut
![]()
tai va tik noretus kad ir is vyro matytusi kad jis to nori.. kai netekom tai abu kriokem, o db va toks jausmas pats pasigamins..
charlee23 parašė:
kaip jum sekasi su vyrais del tu beibiu gamybos?
ar jie noriai tame dalyvauja, ar nieko nesnekat ta tema su jais?
Saviskiui pasakau kad ta savaite yra palanki 😀 tai jis maždaug žino. Nes jeigu ateisiu ir sakysiu gulam vaiko daryt tai nei vienam noro neliks. Bet kartais buna pavarges ir kaip tiks geros dienos o jam nesinori tai tada apima liudesys kad va vienintele proga o čia miega😞😃
charlee23 parašė:
tai va tik noretus kad ir is vyro matytusi kad jis to nori.. kai netekom tai abu kriokem, o db va toks jausmas pats pasigamins..![]()
vyrai tokie jau sutverimai tikriausiai... gal jam ta baime yra vis dar giliai islikus...
mes irgi isgyvenom dvi netektis, abu labai kentejom... bet dabar vel bandom, nors vilties mazai
Lelius2020 parašė:
Nepavyksta pastoti. 🤷♀️ tai skaičiau kad jos gali pagelbeti. 🤷♀️
aš irgi esu girdėjus, bet reikės pasigilinti
charlee23 parašė:
kaip jum sekasi su vyrais del tu beibiu gamybos?
įvairiai. abu žinom kada jau čia reikia veikti, bet kaip tyčia, na tikrai kaip tyčia, kaip tik tos dienos tai jis yra totaliai pavargęs, piktas, su vaikais nesusitvarko ir nervuojasi po to ir pan.. aš jau čia tokią tendenciją pastebėjau.. Va šį mėnesį buvo ramiau, nes gydytoja tiksliai nurodė 48 valandas per kurias reikia pasimėgauti.
Leiton parašė:
aš irgi esu girdėjus, bet reikės pasigilinti![]()
va tikrai taip buna, mums sis ovuliacijos kartas toks ramus pavyko aciu Dievui, tai taip faina vien tik del to, kad nervu ir streso buvo minimaliai.
Baby2020 parašė:
va tikrai taip buna, mums sis ovuliacijos kartas toks ramus pavyko aciu Dievui, tai taip faina vien tik del to, kad nervu ir streso buvo minimaliai.
draugė buvo gerai susakius, sako "nu ten žvakės ir romantikos bet kada paeis, bet jau tos kelios dienos kai ateina, tada reik daryti ir daryti"
Leiton parašė:
aš irgi esu girdėjus, bet reikės pasigilinti![]()
as suprantu kad cia visa psihologija veikia jiem ten, gal koki spaudima jaucia kad jie tik spermos bankai, nu bet ir mes lygiai taip pat galim jaustis tik orkaitem bandelem kept, galbut net nekaip veikianciom, nu bet ner vien tik tai, juk ir vyras jis mano galu gale ne tik del to.. tai ir to malonumo noris tame visame procese, o rodos kuo labiau stengies tuo viskas gaunas atvirksciai..