Sveikos. Na o aš šykart nusprendžiau nieko nepstebeti, geriu nakvišas pregnacare ir lauksiu kol užkibs žirniukas tiesiog išvis nieko neatebesiu nieko nedarysiu gyvensiu, tiesiog.. ir žiūresim kaip čia toliau bus. 🤷♀️

Gikante parašė:
100 proc tiesa, čiupinėji tuos papus, žiū ir pykina.. kaip reikia neapsikrauti? kaip?![]()
Tai vaaaa. Erzina, kai pms ir nėštumo simptomai vos ne vienodi 🙄
Vandalė parašė:
Tikrai taip, prisižiūri filmų ir galvoji kad viskas taip gražiai ir tau gyvenime bus 🙈
Sveika prisijungusi i kluba 😊 Tikrai, ramus buvo tie laikai kai nezinojau tu visu skaiciavimu, pozymiu.... O dabar tuo ir gyvenam. Bet, tikekimes viskas i gera ir ne veltui. Sekmes!
DžiaugsmoSaulytė parašė:
O mano ir vyras to nelabai supranta, sako tik stresą sau keli su tais skaičiavimais. Jam atrodo tereik atsipalaiduot ir laukt lemties 😀
Mano is pradziu taip sake. O dabar ir jis kabliuka pagavo. Praeita cikla net uzklause, tai prasiseda vaiaingos dienos? 😂
A-guste parašė:
Man tai įdomu ar realu man šį ciklą pastoti ar nelabai 🤔 09.19 persileidau... tai neįsivaizduoju nei kada ov bus, nei kada mm pasirodys 🙄 atrodo taaaaaip lėtai tos …
karamele.karamele.karamele parašė:
Aš 09.09 persileidau, bet skaičiuoju tai kaip pirmų mm dieną. Ir pagal tai laukiu mm trečiadienį - penktadienį. Kada ov įvyko ir aš neturiu supratimo. O ar realu ju…
Uzjauciu. Jei nesisaugosit tai galit menesiniu ir nebesulaukti 😊
Merginos, gal kas susidurete su zemoku feritinu ir gal galit pasidalint, kokiu budu pavyko ji pakelt? Issityriau, tai feritinas pas mane 32.63 mkg/l. Normos 12-150. Bet kiek domejausi, feritinas pastojimui turetu buti virs 50. Reiktu kazkokia gelezi pagert, bet nezinau planavimo metu kiek ir kokios gert
Betelgeize parašė:
Merginos, gal kas susidurete su zemoku feritinu ir gal galit pasidalint, kokiu budu pavyko ji pakelt? Issityriau, tai feritinas pas mane 32.63 mkg/l. Normos 12-150.…
Aš tiek prieš pastojimą, tiek ir kai laukiausi pirmagimio, gėriau šią geležį. Po vieną tabl. rytais + vit c
BrigitaZ parašė:
O labiausiai erzina kai imi ieskot nėštumo požymių. Kaip filmuose tai oi tik šniokšt ir apsivėmė ir neščia. O čia papą suskaudo ir jau skaičiuoji ar cia gali reikšt…
Gikante parašė:
100 proc tiesa, čiupinėji tuos papus, žiū ir pykina.. kaip reikia neapsikrauti? kaip?![]()
As kažkaip puse metu irgi kiekviena karta atrodo jausdavau visokius pojūčius ir galvodavau, kad o gal jau pastojau, bet deja kiekviena karta nusivildavau ir tada pradėjau i nieką nebereguoti iškart kitokia savijauta, kai tiesiog viliesi, lauki, bet nieko nebesureiksmini.. Bet kaip sako moterys turi nuojauta, tai manęs visas laikas neapleido bloga nuojauta, tiesiog kiekviena cikla atrodo tiki, kad pavyks, bet jauti, kad ne.. Tai pasirodo ji šiuo klausimu man veikia.. Vis jauciau, kad kažkur yra problemos ir reikia jų ieškoti. Tai tas irgi pasitvirtino. Tai tiesiog dabar širdis tokia rami, kai einu tu problemu paiesku/sprendumu keliu, atrodo galiu ir palaukti dar kuri laika, svarbu sveikata butu gera, ir ramiai galėtume sulaukti savo stebuklo 😊 Bet žinoma, gyvenimas, tu nuo nieko nesi apsaugotas ir nežinai kas, kada gali nutikti..
Believer parašė:
As kažkaip puse metu irgi kiekviena karta atrodo jausdavau visokius pojūčius ir galvodavau, kad o gal jau pastojau, bet deja kiekviena karta nusivildavau ir tada pr…
Man irgi su nuojauta tas pats, dabar nujaučiu, kad 4 kartas tikrai tvirtai įsikabins. Tik nenujaučiu kada tai bus. Bet nieko palauksiu
Nebesinori ieškoti jokių bėdų, nes kur ieškai - ten atsimuši, nieko nerandu... tai gal jau nustoti.