Sveikos. Kokius vitaminus pavartoti planuojant pastoti?

Gossip girl parašė:
As isvis nzn pagal kalendoriu viena OV buvo 4 diena, pagal kita 6 diena.O pagal gine tai vos ne iskart po mm ji buvo🙈 Ir zinok tu zmogau, ciklas nereguliarus.Pagal …
Taip jau būna su nereguliariom mm :/ todėl aš ov ir daraus dabar. Šiaip ov turėtų būt 7 arba 9d, o kaip ištikrųjų, tikiuosi testai parodys 🧐
Deimute12 parašė:
Sveikos. Kokius vitaminus pavartoti planuojant pastoti?![]()
Jeigu siaip tik profilaktiskai, niekuo nesiskundziant, tai pavartociau Pregnacare conception + vyrui Wellman conception. Ju sudetis visai nebloga, orientuota i pastojimui reikalingas medziagas
Bandele parašė:
Oho😳 o galvojau as daug geriu, nes dar magni baigiau 3men kursa, nakvisas pirmas menuo iki ov geriau. Bet va jum del skydliaukes reik, o as nesityrus nieko. Jeigu i…
Jei neklystu, jums lyg virs 35 metu? Tai nuo 35 metu i gydytojus rekomenduoja kreiptis nepastojant puse metu. O skydliauke manau pravartu visoms planuojancioms pasitikrint profilaktiskai, cia manyciau nereik isvis nei kiek laukt 😉
O as tiek visko vartoju, nes gi metai jau nemazi, 39 vasari 🙈 tai didele dalis tu papildu tik del kiausialasciu kokybes gerinimo
Betelgeize parašė:
Jeigu siaip tik profilaktiskai, niekuo nesiskundziant, tai pavartociau Pregnacare conception + vyrui Wellman conception. Ju sudetis visai nebloga, orientuota i past…
Tai va kaip ir niekuo nesiskundžiam. Tik retkarčiais kiaušidėse atsiranda pas mane cista funkcinė. Su mm išsivalo. Bet ir tai ne kiekvieną ciklą. bet domiuosi. Pradėjom planuot ir taip noris greičiau
Gossip girl parašė:
Sveikos,
Tos kurios nelaukiat mm spalio 20, kada planuojat pradet gadint testus?
A pabludot😀 mano mm 12-15 dienom, bet dar nesitestuoju o jum dar reliai tik ov vykt turetu siom dienom, o jus jau nt gadinat😳
Gossip girl parašė:
As isvis nzn pagal kalendoriu viena OV buvo 4 diena, pagal kita 6 diena.O pagal gine tai vos ne iskart po mm ji buvo🙈 Ir zinok tu zmogau, ciklas nereguliarus.Pagal …
Kiausinio baltymo isskyros buna pries pat vaisingas dienas🤔
D14N4 parašė:
Taip jau būna su nereguliariom mm :/ todėl aš ov ir daraus dabar. Šiaip ov turėtų būt 7 arba 9d, o kaip ištikrųjų, tikiuosi testai parodys 🧐
Na taip jus teisi, ziuresiu bandysiu ir as kita cikla jei si niekas nesigaus.Tikiuosi pavyks.
Deimute12 parašė:
Tai va kaip ir niekuo nesiskundžiam. Tik retkarčiais kiaušidėse atsiranda pas mane cista funkcinė. Su mm išsivalo. Bet ir tai ne kiekvieną ciklą.bet domiuos…
Tai pradzioj folio rugsti butinai naudokit, ja tai jau 3 men iki pastojimo reiketu naudot. O visa kita gali ir palaukt
Betelgeize parašė:
Tai pradzioj folio rugsti butinai naudokit, ja tai jau 3 men iki pastojimo reiketu naudot. O visa kita gali ir palaukt![]()
Ačiū labai. Reiks reiškia varyt vaistinėn