Frezija parašė:
Gal kas nelaukia mm 16 diena? ar dar nesitestavote?![]()
Nu man turėtų 17d būti... bent jau kai ciklas būdavo 28d. Bet kaip po persileidimo dabar bus, tai nžn... gerai būtų iki 20d išlaukti, bet jau taaaaaip norisi testą pagadinti 🙈
Frezija parašė:
Gal kas nelaukia mm 16 diena? ar dar nesitestavote?![]()
Nu man turėtų 17d būti... bent jau kai ciklas būdavo 28d. Bet kaip po persileidimo dabar bus, tai nžn... gerai būtų iki 20d išlaukti, bet jau taaaaaip norisi testą pagadinti 🙈
BrigitaZ parašė:
Man 4 CD. Ciklas ilgas, 30-32-36.
Kas dar su manim liepinuką gamins šį ciklą? 😁👌
man 2cd
bet planuoju mest visas "pajėgas" šį ciklą ir bandyt
Sandriukas88 parašė:
Gal nuo 19d pradėsiu gadint testukus 🙈 o jus kada?![]()
As šeštadienio rytą bandysiu gadinti. 1 testą turiu. Daugiau nesipirksiu. Nes paskui darais ir neviltis ima🤪
Garbanele123 parašė:
Sveikos, mm turejo but 4d. Bet nebuvo. Yra lengvas tempimas pilvo apacioja kartais šiomis dienomis papykindavo bet praeidavo bei jautri krutine ar gali but, kad lau…
Na nesupykit nt kainuoja iki 2 e nusiperkat pasidarot ir žiūrit mes gi ne gyditojas tai nežinom gali but nėštumas gali but ir šimtas priežasčių, tikrai nesupykit bet be testo nėra net ką komentot mm gali ir seip užtrukti pikinti gali ir nuo begalės dalykų krutine gali but pms na žodžiu daug visko atsakimo jum ne forume reike ieškot o vaistineja 🙂
Garbanele123 parašė:
Sveikos, mm turejo but 4d. Bet nebuvo. Yra lengvas tempimas pilvo apacioja kartais šiomis dienomis papykindavo bet praeidavo bei jautri krutine ar gali but, kad lau…
Nepykit, bet rimtai?.. mm veluoja 8 d ir klausiat ar verta daryti?..
BrigitaZ parašė:
Aš! Laukiu ov 20 spalio. Tik žiauriai sloguoju, tai nzn kaip čia bus :/
BrigitaZ parašė:
Man 7CD, ciklo ilgio nežinau, nes tris metus buvau su spirale, tai ir nesirgau Tai OV jau nuo šiandien pradėjau gaudyti su OT, jeigu taip netyčia ciklas trumpas pasidarė, nors seniau būdavo 28d...
Soliukas parašė:
Sveikos būsimos ir esamoms mamytės. Planuojancios ir jau pamačiusios || juostelės sveikinimai jums. 😊 O aš ir noriu pasigirti. Su buvusiu vyrų vos ne vos per tris m…
Sveikinimai jums 😊 Va ir netikek tu zmogau likimu 😊 viskam savo laikas