Gossip girl parašė:
Kaip manot bandyt ryt su rytiniu pasidaryt? ar palaukt dar?
Klausimas jums, ar istversit nesidariusi? 😅 Jei jsu turit testuku stebekit ryskejima, juk tai vienas malonumas. Aš tikrai daryčiau 🥰
Gossip girl parašė:
Kaip manot bandyt ryt su rytiniu pasidaryt? ar palaukt dar?
Klausimas jums, ar istversit nesidariusi? 😅 Jei jsu turit testuku stebekit ryskejima, juk tai vienas malonumas. Aš tikrai daryčiau 🥰
Dunis parašė:
Na bandysiu jau velniai nemate😀 kiek pinigu susisiota😀 o dsr pas mus norgej tokie jie brangus😂😂
Gossip girl parašė:
Na bandysiu jau velniai nemate😀 kiek pinigu susisiota😀 o dsr pas mus norgej tokie jie brangus😂😂
O taip, as vienam cikle isleisdavau po 100 e gal🤣🤣🤣 nes cia kosmines kainos..o ta lemtinga cikla isleidau isvis kosmosa.. Bet, jai negaila, aisku meginkit, as tai nebesitestuociau daugiau tiek kiek anksciau..nora lengva sakyti😁
Kocia parašė:
O taip, as vienam cikle isleisdavau po 100 e gal🤣🤣🤣 nes cia kosmines kainos..o ta lemtinga cikla isleidau isvis kosmosa.. Bet, jai negaila, aisku meginkit, as tai n…
Aha as irgi taip sakiau, su sunum nereikejo gaudy vaiduokliu, tieisog negalvojau velavo mm bet nesureiksminau, galvojau kaip visada.Mhm po ti pasidariau tas te tas rekte reke.Nu o db kai apsesta, 😀
Gossip girl parašė:
Pirkit iš normal parduotuvės jeigu yra šalia. Ten yra 2 uz 49 kr. 😁
Somebody08 parašė:
Pirkit iš normal parduotuvės jeigu yra šalia. Ten yra 2 uz 49 kr. 😁
Pirkau🤣 ir tie jau susisioti reikes vaziuot itariu🤣 nes is apotekes po 170kr biski gaila🙈
Egle28 parašė:
Gerai, kad anksti nustate, tada maziau komplikaciju. O ar jus pati jautete, kad embrionas ne gimdoje?
Ne.... testukas vis rode teigiama.... prasidejo kraujavimas sviesia spalva.... labai skaudejo pilva ir sona... kraujas rode kad laukiuosi bet skanas gimdos erdeve nerode.... tad daktare uztiko kiausintakyje.... bet seip jokiu simptomu nejutau kad butų niestumas.... bet ši kart skauda krūtine niekada taip neskaudedavo, šlapinosi dažniau nei įprastai , truputi pilvo apačia maudžia.
Maziuke1 parašė:
Ne.... testukas vis rode teigiama.... prasidejo kraujavimas sviesia spalva.... labai skaudejo pilva ir sona... kraujas rode kad laukiuosi bet skanas gimdos erdeve n…
Is visu isvardintu simptomu, tai kraujavimas nebuvo geras zenklas. Todel tikiu, kad si karta viskas bus gerai ❤️ esu skaiciusi, kad po negimdyvinio, antra karta kiausinelis isitvirtina gerai 💕
Gossip girl parašė:
Ah ne Lietuvoje. Nu čia jau biski sudėtingesnės situacija. Tada tikrai, jeigu pinigėlių negaila 😁
Betelgeize parašė:
O kazin koks gelomyrtol ar sinupret, ar juros vanduo nepagelbetu? Juos vartoja ir nestumo metu, tai neturetu pakenkt. Man tai ziuriu visai veikia ta pastojimo tiksl…
Man 7dpo bus tik 27 kažkur, tada darysiu. Aną karyą dar negėriau buvo 24 lyg (Antėjos). Tai matysim laukii irgi.
Gelomyrtolis padeda, kai užsikimšus, o dabar kaip vanduo. Geriu arbatas. Na o actifed 3 dienas pagersiu, gal nieko. Ov tik sekmadienį turi būti. Kai pagalvoji susilaukia ir alkoholikės ir narkomanės, o čia kelios tabletės prie visų papildų...