Gabe Pinke parašė:
Sveikos, planuojam su vyru vaikeli ir kaip ir atrode kad pavyko (buvo vaisingos dienos).
Gali. Gali ir pakraujuot ir patepliot, gali ir nieko nebūt. Su pirmu vaikučių 2 mėnesius sirgau mėnesinėm ir ne neįtariau kad laukiuosi.
Gabe Pinke parašė:
Sveikos, planuojam su vyru vaikeli ir kaip ir atrode kad pavyko (buvo vaisingos dienos).
Gali. Gali ir pakraujuot ir patepliot, gali ir nieko nebūt. Su pirmu vaikučių 2 mėnesius sirgau mėnesinėm ir ne neįtariau kad laukiuosi.
Gabe Pinke parašė:
Pasidarykit nestumo testa. Buna kitoms moterims pateplioja bet menesines neateina
Gabe Pinke parašė:
O jus testuka daret?
Pypacka parašė:
Mano stimuliacija yra naruraliame cikle, pirmas kartas tai daktare liepe 4 cd pradeti gerti clostilbrgyt tabletes tada 11-13 cd diena atvykti apziurai ar auga folik…
Tai kuri dabar pas jus cd?
Gabe Pinke parašė:
Tai jus testa darykyt. Matysit jei laukiates tai galit bandyt pas daktaru kreiptis. Bet kaip daugelis sako tai.... Ankstyvas nestumas jeu, tai nlb kas ka ir daro.
Gabe Pinke parašė:
Tai jei vėluoja, žinoma gali 🤣 Mes ne ekstrasensės,bet nėštumo testas į šį klausimą tikrai atsakys 🤷♀️ Kai buvau pastojus man mm dieną patepė ir viskas 🤷♀️
Mažylė1 parašė:
Tai kuri dabar pas jus cd?
29 cd ryt turetu prasideti ir jai 100% esu isitikinus kad prasides😊
Pypacka parašė:
29 cd ryt turetu prasideti ir jai 100% esu isitikinus kad prasides😊
Kodel 100proc?
Pas mane pesimistines nuotaikos, kad neuzkibo vel, nors dirbom saziningai su vyru
..Serena.. parašė:
Kodel 100proc?
Nes labai maudzia pilvo apacia jau kokia savaite jautri krutine ir vakar rausvai labai patepliojo, grinai kaip visada kai prasideda mm😊