jub3 parašė:
Vargas... man dabar sulaukti normaliu mm norisi. O jeigu ciklas anovuliacinis buvo gal ju ir nebus 🤦♀️🤷♀️
Aš kitą sav 7-8dpo darau prg, liepė tai sužinosiu kaipbuvo
jub3 parašė:
Vargas... man dabar sulaukti normaliu mm norisi. O jeigu ciklas anovuliacinis buvo gal ju ir nebus 🤦♀️🤷♀️
Mažylė1 parašė:
Man vat irgi kuo toliau tuo įdomiau darosi kodėl kai kurios taip ilgai ne pastoja, jokios problemos, kas trugdo įdomu... Jūs žinote savo problemą kodėl nepavyksta? …
Aš galvoju gal myliukų per mažai pas mus 🤔 kai neplanavom vyras atstot negalėjo. Kai dabar jau reikia kas antrą dieną bent prasidėjo "aiii aš šiandien nenoriu"
Amarila parašė:
neispuls sekmadienis tau? as irgi prg eisiu tirt
Amarila parašė:
Va geras atmintukas
Turi būti kaip kiaušinio baltymas arba labai šlapia
Aš taip pat turiu išsisaugojusi atmuntuką, tokį, tik yra dar ir vandeningos išskyros 🙂
Mažylė1 parašė:
Mėginau šitą, tačiau perdaviau kitai merginai, kuriai reikėjo, nes man jį vos tik keletą dienų pavartojus vėl staigiai grįžo kiaušidžių nuolatiniai skausmai (dėl PK…
Tai įdomu tada kodėl apie sudėtį taip rašo. Man pks nėr, tai gal tiktų.
rusned parašė:
sveikos man 8 savaites junguosi prie jusu.esu keturiu vaiku mama .vienai jau19 metu kitam 18 metu kitai 9 metai ir 2 metuku ir ateina dar vienas spindulelis .mano a…
Wow, sveikinu, retai jau bematau šiais laikais, kad kas turėtų tiek daug džiaugsmų! 😉❤️
Mažylė1 parašė:
Turėtų tąsių, skaidrių arba slidžių būti daugiau dienų, geriausiu atveju turėtų apie 7-8 dienas tęstis per vaisingą langą, vartojat kažką gerinti išskyroms? Ar pak…
Man pirmą kartą šį mėn buvo vieną dieną. Bet geriu nakvišas iki ov ir valgiau tofu. Nzn ar nuo to ar nuo to 😂
Diadema_M parašė:
neispuls sekmadienis tau?as irgi prg eisiu tirt
![]()
Užskaičiau, kad vakar ov, tyrimas 29 spalio užsakytas
R.G. parašė:
Eatrogenus tirtis tinkamas laikas 8dpo?
Nevisai, reikia šiaip 3-5 cd, tačiau mano Kreitono mokytoja ir NaPro gydytoja nori pažiūrėti kaip jis kartu su progesteronu atrodo, nes turi būti tarp jų balansas, vienas vienoje ciklo pusėje didesnis, kitas kitoje, o jei yra atvirkščiai tai matys, kad yra problema, vis tiek matys ar jis mažėja. 🙂
..Serena.. parašė:
Na as esu issityrusi tik skydliauke,echoskopiskai sveika esu ir apacioje, mums pasake jei metai nepastojam tada einam tirtis giliau viskakadangi viena vaika jau…
Skydliaukė tik echoskopu? O ginekologė kaip apžiūrėjo? Na supratau, kai bus laikas, kai būsit pasiruošusi, tada ir kreipsitės😉