Spurgeliss parašė:
Cia aprasyta issamiai![]()
https://www.tevu-darzelis.lt/ovuliacijos-testai-kuo-jie-skiriasi-ir-kaip-naudoti/
aciu💐
Spurgeliss parašė:
Cia aprasyta issamiai![]()
https://www.tevu-darzelis.lt/ovuliacijos-testai-kuo-jie-skiriasi-ir-kaip-naudoti/
aciu💐
Šnarpšt parašė:
Nežinau, kaip tiksliai ten po vaistų, bet labai tikėtina, kad gleivinė nebus tokia kokybiška, kaip įprasto natūralaus ciklo metu, tai ir tikimybė pastoti turėtų būt…
Nu aš labai tikiuos, kad nepasitvirtins mano spėjimai, nes esu linkusi gydytojų klausyti ir palaukti bent 3 mėn. Ačiū už linkėjimą
Rabiela parašė:
Uzdaviau klausima ir negavau atsakymo.
Ar galima toliau planuoti vaikuti. Jei vyrui skirti antibiotikai? Ar geriau palau…
Susilaikykit
Sweet parašė:
Susilaikykit
Aciu ar kol baigs kursa 10d. Ar ilgiau?
Giee parašė:
Nežinau, nesaugų vieną turėjom, ir ov kitą dieną buvo, nes jaučiu ją. Kadangi visus kartus iš kart pastodavau, tai biški neramu, kad taip būtų, nes gyd sakė 3-6 mė…
Jeigu nestumas nutruko iki 12 savaites, yra leidziama pastoti jau kita cikla. Nebent pas jus nebuvo pilnai issivale. O siaip, tikrai nesukciau galvos, butu smagu isgirsti laiminga pabaiga, jeigu pastojote po nelaimes. ❤️
Rabiela parašė:
Aciuar kol baigs kursa 10d. Ar ilgiau?
Geriau ta cikla praleiskite ,blogiau nebus
Egle28 parašė:
Jeigu nestumas nutruko iki 12 savaites, yra leidziama pastoti jau kita cikla. Nebent pas jus nebuvo pilnai issivale. O siaip, tikrai nesukciau galvos, butu smagu is…
Man pasake griežtai praleisti 3 ciklus ,pailsėti
laimės.kamuoliukas_97 parašė:
Skaudus klausimas, bet po persileidimo , po kiek laiko bandėtė pastoti?
Nieko nelaukėm, bandėm iškart Va, pergyvenau mm, ir toliau dirbam 🥰
laimės.kamuoliukas_97 parašė:
O kiek laiko kraujavot, kad jų normalių sulaukti? Nes aš savaitę laiko kraujuoju, buvau ligoninėje , tai pasakė, kad dar valosi.
Aš kraujavau dvi savaites 🦋 Nuo pirmos persileidimo dienos praėjo 40d. ir sulaukiau mm
Mažylė1 parašė:
Na labai jau ilgai tuos KT naudojot, jei norėjot pastoti, gaila tiek laiko veltui 2 metų... Taip pat jei prieš 5 metus sužinojot, kad turit PKS ir nesigauna pastoti…
Sveika butu idomu pabendraut nesinori grupei daug parasyt
Diadema_M parašė:
sapnavau ketvirtafieni, sapna kad pamaciau teigiama o po kiek laiko sapnavau namie daug zmoniu kazkokia svente ir ant ranku laikiau dvynukus❤️❤️🙏
Eikit sau, nu bet koks nerealus sapnas... ❤️ Norėtumėte iš tikrųjų gal dvynukų? 🙂🙃