laimės.kamuoliukas_97 parašė:
O kaip žinoti , kad va prasidėjo mm, jei kraujavimas dar vyksta ?
Jei kraujavimas vis dar vyksta, greičiausiai tai ne mėnesinės Jei kraujuojat ilgiau nei dvi savaites, sakyčiau, laikas pasirodyt gydytojams.
O kaip žinoti , kad va prasidėjo mm, jei kraujavimas dar vyksta ?
Jei kraujavimas vis dar vyksta, greičiausiai tai ne mėnesinės Jei kraujuojat ilgiau nei dvi savaites, sakyčiau, laikas pasirodyt gydytojams.
Lėja12 parašė:
Klausimas, gal kuri buvote su tuo susidūrusi, dabar vat sėdžiu ir susimąsčiau, rytoj žinoma eisiu į vaistine testo, kad pažiūrėti tiesa ar ne. Ar įmanoma sirgti mėn…
Kiek žinau, tai mėnesinės pastojus būna kažkokios neįprastos kitokios
Baby14 parašė:
Kiek žinau, tai mėnesinės pastojus būna kažkokios neįprastos kitokios![]()
Na aš irgi taip pagalvojau kad kažkas turėtu pasikeisti bent kažkiek, bet po nėštumo kai grįžo mm iškart jos buvo reguliarios ir negausios, atvirkščiai nei prieš nėštumą. Na rytoj bus aišku ar čia tiesiog keli priaugti kilogramai ir kažkokie keisti pojūčiai yra tik sutapimas ar ne 🤔🙂
[email protected] parašė:
Tikuosi ši karta bus viskas gerai😊😍🥰
Sveikinu👍
Sveikinimai! Zinoma viskas bus gerai. Puikios nuotaikos ir dziaugsmingo laukimo
Sveikinimai! ar jauciat kazkokius pozymius?
Skaudus klausimas, bet po persileidimo , po kiek laiko bandėtė pastoti?
Kadangi persileidimas buvo ankstyvas ir nuėjus pas ginę nebuvo jokių kontrindikacijų, tai iškart. Bet psichologiškai pirmas mėnuo buvo labai sunkus...
Amarila parašė:
Merginos, kaip sumažinot kavą? ☕️Žinau, kad kofeinas įtakoja pastojimą, bet man taip skanu su pienu avižiniu. Geriu 6, 10 ir 16 val. Net nežinau įprotis čia ar prik…
Aš tiesiog kol kas nusimažinau iki dviejų puodelių. Visiškai atsisakyti dar neatsisakau, bet savo laiku buvau pakeitus į chai latte
Mažylė1 parašė:
Yra žalioji kava, esat bandžiusi? Arba žalioji arbata, galit mėginti kavos mažinti po truputį ir pakeisti į žaliąją kavą arba arbatą, arba kavą be kofeino😉…
Bet kiek skaičiau, žaliojoje arbatoje ne ką mažiau kofeino nei kavoje. Ar kavą dėl kitų priežasčių norima mažinti?
A-guste parašė:
Aš su abiem irgi iškart pastojau, net va po persileidimo sulaukiau mm 🤷♀️ Nors sako, kad labai lengva per pirmus 3ciklus pastoti
Aš irgi. Nors su pirmais nėštumais iš pirmo arba antro ciklo. Kaip ir su pojūčiais - mano dabar PMS buvo toks pat, kaip daugumai nėštumo pojūčiai.
Ramaus laukimo <3
A.MKA parašė:
Sveikinimai! ar jauciat kazkokius pozymius?![]()
Tik kad dure dešini šona ir dure jau senokai netgi sakyciau iškart po Ov🙂